Nov 042010
 

Nõu küsimine jätkub :D Tuli meelde, et madratsist üksi ei piisa, kattemadratsit ju kah vaja. Olen ammu mõelnud, et tahaks lambavillast tooteid proovida, looduslik värk ja nii edasi. On keegi kasutanud, oskab kiita või laita? Netist olen muidugi üht-teist juba otsinud ja lugenud, aga teie kogemust on ikka põnev küsida.

Ja oskab keegi öelda, kas on veel mõni Eesti tootja peale Sireli talu? 3500 krooni ainult kattemadratsi eest on ikka päris kallis, kuidagi ei raatsi nii palju kulutada. Või tegelikult, kõik on ju mõeldav, tahaks lihtsalt teada, on see meeletu hinnavahe siis ka asja väärt? Tahaks küll Eesti tootjaid toetada, aga kui ma võrdväärsete omadustega asja kuskilt mujalt 2-3 korda odavamalt saan… Siis ma vist ikka võtaks odavama :)

  3 Responses to “Lambavillast kattemadrats?”

  1. Dreamlandi kaubamärk on Toom Tekstiili oma, neil oli villaseid madratsikatteid. Pole küll päris kattemadrats, aga lambukese saab külje alla ikka.

  2. Eastconist saab ka lambakraami, aga minu mäletamist mööda on nende tooted roppkallid. Igatahes on lammas külje all mõnus pehme ja soe:)

  3. http://lammas.nummi.pri.ee/?page_id=2
    Leidsin sellelt aadressilt lambavillatooteid. Seal küll madratsikatted, mitte kattemadratsid, aga äkki aitab see ka? :) Igatahes tean, et see müüja ise Pärnu kandis peakski elama. Kogemust tema toodetega küll pole ja kodulehel hindu ka üleval ei ole. Aga seda lehte lehitsedes lihtsalt meenus Tikri appihüüe :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.