Nov 062010
 

Kaks pakki – üks käes, teine Smartpostis ootel. Mõlemad Plikale.

Abikaasa vanaonu vahetab miskil põhjusel oma diivani ja tugitoolid välja ning pakkus vanu meile. Ma täpselt ei mäleta, millised need olid, heledad vist… Igatahes on need suht uued ja korralikud, kirsiks tordi peal fakt, et kõik kolm KÄIVAD LAHTI. Neljale inimesele kohe öömaja pakkumise võimalus olemas! Diivani saame detsembri alguses, kui tellitud uus kohale jõuab, tugitoolid võisime soovi korral vist kohe saada. Näis.

Kappe-laudu on meie uues kodus omajagu, voodi tellisime, ainus suurem probleem oligi veel pehme mööbel, sealsed diivanid-tugitoolid on üsna vanad ja ei tea, kui magatavad, aga öömaja vaja ju vahel ikka anda. Nüüd siis see mure kah murtud, kohe nii hea meel! Ema vana diivani saab äkki ka keldrist kaasa võtta – oli teine päris korralik, nad ainult sellepärast vahetasid välja, et mingi mehhanism läks suti katki… Aga minu meelest mitte nii katki, et lahti teha ei saaks. Seega võimalik, et pluss kaks magamiskohta veel. Juhhei, saab olema ruumi ja võimalust külalisi majutada. Suvepealinnas kulub ära :D

Esmaspäeval läheme pesumasinat ja madratsit valima. Pean poest uurima, mis vahe on kattemadratsil ja madratsikattel, ise pole seni aru saanud. Hea küll, viimane on õhem, aga kui samamoodi suurt madratsit kaitseb, mis vahet siis seal… Või kui ei kaitse, miks üldse olema peaks? Nojah, küllap saame targemaks.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.