Nov 182010
 

Kuna mul pole aega kahe väikese lapse ja sisseseadmist ootava kodu kõrvalt Eesti tootja pesulõkse otsida, otsustasin pöörduda tagasi esialgse plaani juurde ning lasta Iirisel endale UK-st taaskasutatud plastikust lõksud tuua. Eestis müüakse ka, re-poes (sealt ma need avastasingi), aga siit ostes on kallim. tähendab, ainult lõkse ostes oleks hinnavahe väike olnud, aga mul on siiras uudishimu, tahtsin paari muud asja ka proovida, nii tuli rahaline võit juba suurem, on kuu aega ootamist väärt (Iiris tuleb jõuludeks). Eestist ostes oleks kogu kraam maksnud ca 300 kr, UK-st sain 200-ga.

Ema laenab mulle esialgu pooled enda lõksud, nii et saan seni hakkama, nagunii vast väljas hetkel ikkagi väga palju ei kuivata (aga pikalt ma tema omadega ei viitsiks, väheks jääb ja muud hädad ka). Ja mulle ikka palju rohkem imponeerib see, et ma saan oma uued lõksud välja nöörile jätta – kannatavad päikest, niiskust, külma, on kergem puhastada… Hind tuli täpselt sama, mis noil Leedu omadel, mis ma Maximast leidsin. Kuna Iirisele on see nö kohalik kaup ja ta ju nagunii tuleb, siis ei kluksu eetiline südametunnistus kah kuidagi.

Võtsin paar masinpestavat puhastuslappi lisaks ja mõned käsnad ka – puhtast huvist, et millised siis on. Tegin Eesti krediitkaardile just hiljuti teise Paypali konto (ma ei mäleta, kas ma mainisin siin oma nördimust, kui avastasin, et ühele kontole ei saa kahe erineva riigi kaarte turvalisuse kaalutlustel lisada), sain nüüd kenasti Google checkouti kasutades klõps-klõps-klõps Iirise juurde ära tellida. Temale tuleb pakk ukse taha, vastu võtmise ja kohvrisse suskamise vaev, kokku saame Eestis nagunii.

Oo, see on nii minulik. Selliste pisiasjade pärast sellised skeemid. Aga õnn ongi pisikestes asjades ja mina olen selle valikuga jälle nii rahul :D

Aga no tõepoolest, normaalne ma ikka pole!!!

  One Response to “Pesulõksuskeemid”

  1. muig… sul, tikrike, peab ikka kõvasti aega üle olema, kui sa mingite pesulõksude (P E S U L Õ K S U D E !!!!) üle sellist kammajaad viitsid teha :)

    a muidu – palju õnne uue kodu puhul!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.