Dec 122010
 

MSNi kontaktide aknasse ilmus lõpuks kiri, et uus versioon on saadaval. Ma olen sellest nii palju halba kuulnud, aga samas uudishimu oli kah – mulle pole MSNi uuendused kunagi meeldinud, aga olen nendega alati nii ära harjunud, et hiljem tunduvad vanad nõmedad. Tõmbasin siis igaks juhuks netist praeguse versiooni – et kui uus kohe üldse ei meeldi, saan kohe maha võtta ja vana tagasi panna. Tegin uuenduse ära ja… Tüng! See oli mingi väike 2009 aasta versiooni uuendus, mitte 2011 versioon :)

Ma tean küll, et ma saaks selle endale ise netist tõmmata, aga ei viitsi. Küllap kunagi pakub seda ka, seni las olla vana.

Siis mõtlesin, et uuendaks õige oma FB profiili ära – väga paljud on seda juba teinud, miks siis mitte. No ja võta näpust – enam pole sõprade profiilis kirjas seda, et tema uuendas, vaheta sina ka. Kust ma siis saan? Ei tea. Jäi vana.

Naljakas on lihtsalt. Siiani vältisin mõlemat ja nüüd, kui lõpuks otsustasin järele proovida, enam ei saagi (tähendab jah, MSNi saaks, aga ei tulnud sealt, kus ma eeldasin, et tuleb).

Ja ilmselgelt ma veedan liiga palju aega arvuti taga, et ma kõigest sellest eraldi blogipostituse kirjutada viitsisin ;)

  One Response to “Ei ole vist uuenduste päev”

  1. Facebooki uue profiili saad endale siit: http://www.facebook.com/about/profile/
    Siis saad vähemasti ühe uuenduse :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.