Dec 122010
 

Ma olen päevi kodus istunud – alguses olin ise haige, siis jäi Plika. Täna läksin õhtul poodi – piim oli otsas :D Ja no täitsa lõpp, kuidas ma seda jalutuskäiku nautisin, peaks igal õhtul käima hakkama. Just üksi, mitte lastega – käru lükkamine oleks selles lumes väga tüütu, kelku pole veel muretsenud ja no üleüldse, mõnus oli just üksi käia, veidike aega iseendale saada.

Ma jumaldan lund, kui seda kogu aeg juurde sajab, kui see on nii pehme ja valge ja ilus… Ja nagu ma täna tõdesin, siis ma käingi pigem pimedas jalutamas, sest kui päeval on lihtsalt mõttetult hall, siis pimedas on igal pool tuled ja lumi helendab… Ilus.

Temperatuur on ka täpselt see, mis mulle sobib – ma isegi eriti ei külmetanud. tuul polnud ka väga hull ja lund sadas ainult natukene, ei tuisanud.

Ühesõnaga kuni ilma jätkub, pean sellised õhtused jalutuskäigud traditsiooniks tegema :)

  One Response to “Võrratu ilm”

  1. Ma mõtlen sama hakata tegema, kui mees koju tuleb nüüd jõulude ajal pikemalt :D
    Kasvõi pool tundi kodust väljas…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.