Jan 082011
 

Tähendab, eks, pealkiri on ilmselgelt kunstiline liialdus ja kindlasti on kõige efektiivsemad hoopis elektrihambaharjad, aga see kõik pole oluline. Ma ei oleks elu sees uskunud, et ma saan ühest HAMBAHARJAST sedaviisi vaimustusse sattuda :D Hambahari on hambahari, mis sest ikka, eks. On küll erinevad firmad ja kujud ja reklaamlaused, aga tegelikkuses on kõik suht sama. Siiani olen ostes lihtsalt vaadanud, et poleks liiga kallis ja näeks kena välja ning soft kindlasti – ma olen juba ammu igalt poolt lugenud, et see on hammastele parim, mul kehvad igemed ka.

No see viimane soft, mis ma Maximast ostsin, ei kõlba kassi saba allagi – vastik kange ja liiga lai kah veel. Aga ostetud sai ja kõigega harjub… No igatahes – Plika hambahari on kummikattega, mille ta oli katki närinud, hari ise ka täitsa läbi, mõtlesin talle uue osta ja no siis ühtlasi meile ka uued. Vaatasin lihtsalt mingi odavama softi ja võtsin…

Oo, ja kui ma selle suhu panin, siis ma ruigasin rõõmust, ausõna. Ma poleks elu sees uskunud, et üks hambahari saab nii pehme olla! Minu igemed ei hakanud esimest korda aastate jooksul veritsema! Tähendab, te ei pea mulle ütlema, et see on haigus ja sellega tuleks tegeleda, olen olnud loru, aga nüüd tegelen sajaga. Lihtsalt suurepärane, et uus hambahari kaasa aitab ja rohkem ei kahjusta.

Pakendil reklaamib, et eriti pehmed ja ülipeened mikrotipp harjased tagavad õrna ja põhjaliku puhastuse – no kena on, eks! Igatahes uskumatu – olen elu jooksul kindlasti mitmekümne erinevat sorti harjadega pesnud, ühelgi ei teinud suuremat vahet, aga sellega on vahe meeletult suur. Ja nii mõnus on hambaid pesta! Hakkan kohe neli korda päevas pesema :D

Nali naljaks… Hea asi on. Maksis Selkus €2.17. Jordan clean between… Sihuke:

  9 Responses to “Maailma parim hambahari!”

 1. Uskumatu, millist positiivset revolutsiooni see hambahari teeb. Kõik kes kasutusele võtnud – need enam ümber ei vaheta. Ja lisafunktsioon on ka, ei pea meeles pidama, kuna viimati harja vahetasid – kui sinine otstest ära kulub, on aeg ka uus hari osta.

 2. Sa jõudsid ja lõpuks õige harjani. Õnneks ma nii kallilt pole neid soetama pidanud, need on üsna tihti soodukaga müügil :)

 3. Ma sattusin ka hea hambaharja otsa, mida julgelt soovitan..paradontax. Tõeliselt pehme!!!!!!

 4. Tere! Nüüd ma enam vaikides lugeda ei suuda ja ütlen mis ma mõtlen! Läksin Sinu reklaami ohvriks ja tulemus: super, suurepärane, mõnus. Pesed hambaid ja naudid ja mis mulle kõige olulisem ei mingit igemete veritsust.
  Käin Su blogi vist ligi aasta lugemas, ei ole kõiki postitusi küll tagantjärgi läbi lugenud, aga uued on küll kõik loetud, meeldib. Ja ma olen sinu plika fänn, fantastiline tüdruk, ei ole ma ühtegi pilti temast näinud kus ta mossitaks vms. ka nutusena on ta nii postiivse olemisega, superlux piiga.
  Parimate soovidega,
  Lihtsalt lugeja

 5. Ainult rõõm on kuulda, et ka teised minu avastusest kasu saavad ja samamoodi vaimustuvad! :D

 6. […] Igemed nägevat juba paremad välja kui kolm nädalat tagasi – täiesti juhuslikult leitud maailma parim hambahari, spetsiaalne pasta ja suuvee kasutamine on aidanud. Järgmisel kolmapäeval lähen hügienisti […]

 7. Olen juba aastaid selle harja fänn. Tollel nagu polekski üksikuid harjaseid, vaid üks ühtlane mass, mis hambaid-igemeid embab. MEGA!
  Vean neid Eestist Saksamaale, sest siin tavamüügis ei ole. Ja kui kord otsa said ja Eestisse minekut polnud, siis oli hulk tegu alternatiivi ostimisega. Üllataval kombel isegi leidsin – peaaegu sama hea. Aga Jordan on ikkagi parim!

 8. Meie pere on ka üle aasta olnud selle hambaharja fänn! Uskumatult mõnus asi!

 9. Ka mina pole peale selle harja esmakordset kasutamist teiste harjade poole vaadanud. Alati kindel valik.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.