Jan 082011
 

MrsB kutsus täna üles kõiki oma külmkapi uksi näitama. Ma mõtlesin meie külmkapile ja purskasin kõva häälega naerma. Aga jaa, ma muidugi panen selle pildi siia nüüd üles, see on otsekui mõnitamine :D Tähendab, ma ei taha mõnitada, eks, mul on lihtsalt jube naljakas mõttest, et perekonnapiltide ja muu taolise asemel on meil hoopis selline vaatepilt:

CIMG2760

See on igivana kapp, mis korteriga kaasa tuli, ma olen üritanud sealt kleepse maha kiskuda, aga ega nad hästi ei tule ja mul on muude asjadega piisavalt tegemist, et ennast sellest kõigest mitte häirida lasta. Koos köögiremondiga tuleb kunagi uus külmik ka, siis saab selline uks olema nagu MrsB-l :D

  4 Responses to “Minu külmkapi uks”

  1. meil ei ole külmkapi ukse peal mitte midagi, sest meil on nii uus külmkapp. ja tglt mulle ei meeldi ka, kui seal midagi kleebitud on. Plika mingi magnet on külje peal ainult :D

  2. Kas ma voin selle lingi oma postitusse panna? :) Mulle nii meeldib, kui kulmkapid on kirevad kollaazid :) Kui endale uue kulmkapi oled saanud, siis tee uus pilt :)

  3. Pane aga, ma ise ei viitsinud, teadsin, et sa loed nagunii :P

  4. vabandust, mina kutsun ka rahvast Sinu blogi juurde :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.