Feb 102011
 

Esimene kord ujusin 35 minutiga 800 meetrit, nüüd 45 minutiga kilomeetri :P Olen jälle täitsa rahul, ainult et külmavõitu oli… Pärast soendasin ennast mullivannis, mõõnus (saunainimene ma ju pole, aga kui vesi edaspidigi sama külm on, kes teab). Kui riidesse panin, saadeti mulle magustoit kapi juurde :D Ütle veel, et abielus pole romantikat!

Mõtlen täitsa tõsiselt Kauri soovitusele osta ujumisprillid. Käin veel natuke niisama ja mõtlen selle üle. Aga oleks palju põnevam, kui saaks pea vee alla ka panna.

Muidu oli mõnus. Olin basseinis uhkes üksinduses, muudkui sulistasin edasi-tagasi ja mõtlesin omi mõtteid. Päike paistis ja elu oli lill.

Peab nüüd hoolega graafikuid klapitama, et järgmisest nädalast rohkem kui korra basseini jõuaks – vähemalt kaks, ideaalis kolm… Kord üle kahe nädala pole just trenn :D

  3 Responses to “Teist korda ujumas”

  1. ma siin muudkui mõtlen, et sa oled hullult tubli. Ma suudan 25 minutiga ujuda 16×25 meetrit ehk siis 400 meetrit. Kuigi ma vahepeal võimlen seal vahel ka :D

  2. kas teil on see bassein 50-meetrine või 25-meetrine? mul on selline imelik kiiks, et täismõõtmetes (ehk 50-meetrises) basseinis suudan palju rohkem ujuda, 25-meetrises väsin kiiremini ära, sest kogu aeg peab pöörama. ja lugemine läheb ka sassi, kui 100 meetrit on 4 basseinipikkust.

  3. Hih, kõigest 16 meetrit on. Tegelikult ma ujusin paar meetrit kilomeetrile peale ka :P 63 otsa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.