Feb 112011
 

Oh, ma endiselt loen seda toredat kinnist blogi ja nii põnev on. Aga praegu ma üritasin ette kujutada, kuidas Plika kooli läheb… No ma hästi ei kujuta veel sedagi ette, kuidas ta lasteaeda läheb :P

Enamjaolt võtan ma oma lapsi iseenesestmõistetavalt, ehkki iga päev mõtlen mitut puhku, kui ägedad nad ikka on. Aga Plika puhul tabas mind küll täna selline ahhaa-efekt: SEE on MINU laps! See asjalik plika, kes oskab ise arvutist endale Youtube’i papagoi video lahti teha, kes haarab mu piimatassi, et sealt juua, ning sätib selle siis enda ette lauale…

Ma olen küll sellega harjunud, et Plika pole enam tita, Plika on juba inimene… Aga ikkagi, vahel ei jõua kohale. Beebiga majas olen küll harjunud, oskan paremini suhestuda.

Kui lapsed kunagi lasteaeda ja kooli lähevad, oh, no see on juba hoopis teine teema. Et jah, ega ei kujuta hästi ette küll.

Ma muidu lubasin endale, et kui lapsed voodis on, siis panen kohe selle kuu ostud kirja – reisil ei viitsinud, hunnik tšekke ootab rahakotis. Nojah, siin ma nüüd siis istun ja loen seda blogi. Pooleli jätta ka ei raatsi – just hiljuti jõudsin pulmadeni ja ma ju tean, et sellest järgmisel aastal on beebiuudiseid oodata… Nagu vaataks mingit sarja, mille üldisemaid asju sa ette tead ja ei jõua ära oodata, et sari sinnamaale jõuaks, kus seda kõike detailselt näed. Blogide võlu. Ta õnneks nii palju ei kirjuta kui mina, sellises koguses loba lugemine oleks ikka piin :D

  2 Responses to “Uitmõtted”

  1. Ja yhel hetkel ytlevad nad sulle, et neil on endal käed otsas ja teevad kõiki asju ise kunas vajalikuks peavad (17.a-ne palve peale tuua sokid mustapesukasti, sest põrandalt nad pesumasinasse ise ei rända)

  2. Ehh, seitsmeteistaastane… See hakkab ikka palju varem juba :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.