Üks vahva pood

Noo, ma nüüd tunnistan ausalt üles, et üks tore inimene küsis mu käest, kas ma oleks nõus natuke reklaami tegema. Läksin ja uurisin selles poes ringi, leidsin täitsa omapäraseid asju. Vaatasin, et lisaks veebipoele on neil ju Jõgeval päris pood ka, küsisin seal elava õe käest, kas ta teab – teadis küll. Ütles, et väga äge on, kui ma Jõgeva poele reklaami teen 😀

topsNiisiis selline vahva pood nagu Kärrbes. Ja seal on kohati nii palju lahedaid värvilisi asju, et ma sattusin kohe vaimustusse. Selle sarja reisikruusidest näiteks – seesama, mis pildil on või selline või selline… Ägedad 😀 Ma olen ju teada-tuntud värviliste asjade pede, pealegi olen ma lihtsalt naine, mulle meeldivad ilusad asjad. Okei, tegelikult oleks veel ideaalsem, kui need kruusid oleks suuremad, nii 400 ml vms, aga jube head näevad igatahes välja. Vahel sõidame ikka autoga pikemalt ringi ja siis saab ikka kuskilt kohvi ostetud või liitrine mahlapakk kaasa võetud, palju ägedam oleks sihukesest topsist juua.

Lisaks põnevatele värvilistele asjadele leiab sealt lehelt palju mõnusat igaüks, kellele köögis toimetada ja kokata meeldib. Pastamasina saab kah võita – ahvatleb mindki tellima. Ehkki ma pigem mõtlesin, et kui jälle Jõgevale satuks, uuriks äkki poodi ennast… Aga kes teab, millal sinna jälle satun. No ma mõtlen veel 😛

2 thoughts on “Üks vahva pood”

  1. Väga lahe viide. Ma ei saa ainult aru, sa viitad sellele nunnule ja ütled, et see võiks olla 400 ml. Aga see ju ongi! Toote juures on öeldud 40 cl. Mis ongi 400 ml ehk 4 dl.
    Või saan ma ise millestki valesti aru (ka täiesti võimalik).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top