Feb 222011
 

Plika esimesest kõrvitsast kirjutasin siin. Tema puhul osutus esialgne entusiasm küll petlikuks – ta oli alla aastaselt üldse suht närb sööja. Nii et oleks igati õiglane, kui Poisist saaks hea isuga kõigesööja :P

Igatahes. Sain tuttava käest lõpuks kõrvitsat – kaks jääkuubikukotitäit ahjus tehtud külmutatud püreed. Mõtlesin küll algul homme alustada, aga uudishimu ei andnud rahu, seega torkasin kõrvitsa nina ette niipea, kui ta lõunaunest ärkas. Need kuubikud olid nii väikesed, et panin kohe kaks.

Üksi last toita ja seda samal ajal pildistada on võrdlemisi keeruline. Ehkki sain ühe päris ilmeka pildi, pean tunnistama, et üldine meelestatus kõrvitsa suhtes oli ükskõikne. Sõi rahulikult ära ja ei teinud eriti teist nägugi. Eks homme saab siis veidi rohkem. Kiiret mul pole, sest teisi juurikaid, mida talle anda kõlbab, on nagunii vähe saada.

 Hetk enne: anna juba!!!

CIMG3079

 Esimene amps:

CIMG3080

Hmmmm…

CIMG3081

…päris hea :D

CIMG3082

Sellest klaasi põhja peal oli umbes 2 cm püreed :P

CIMG3083

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.