Feb 272011
 

Oh, ma hakkan oma pealkirju kordama… Postituste mõte jääb väikese variatsiooniga ka samaks. Lihtsalt nii hea on olla! Ja kui kunagi oli blogi koht, kus oma negatiivseid tundeid välja elada, siis praegu olen harjunud hoopis rõõmu jagama. No teate, positiivsete emotsioonide saamise ja jagamise koht.

Igatahes… ILM! Teate ju, ilm on lihtsalt imeline. Käisime Abikaasa vanaemal külas, esimest korda üle pika aja nautisin õues olemist täiega – ei olnud kübekestki külm, äärmiselt mõnus. Ja päike! Mida enamat saaks veel tahta.

Pühapäeval Abikaasa vanaema juures hommikust söömas käimisest saab loodetavasti traditsioon. Siit on tema juurde viis minutit jalutada, aga pärast kolimist olin mina tükk aega mustas augus, Abikaasal kogu aeg palju tööd, kodus palju tegemist jne. Nüüd olime vahepeal Rootsis ja… Ühesõnaga ei jõudnud korra nädalaski külla. Aga nüüd, tundub, see pühapäevahommik sobib väga hästi. Laupäeva hommikul veel ei viitsiks – siis alles molutab kodus ja puhkab möödunud töönädalast. Hea on olla kogu perega koos, midagi kasulikku teha ja puhata… Aga pühapäeva hommikuks on akud laetud ja siis on külaskäik mõnus puhkuse jätk.

Plika on nüüd ka memme juures käimisega ära harjunud – vanavanaema on meeles ja oma inimene. Täna jooksis liftist välja otsemat teed kallistama – ei häbene ega võõrasta enam. Nii tore! No ja üldse, seal on alati nii mõnus olla – vaikne, rahulik, puhas, päikeseline… Saab mõnusalt juttu puhuda ja hästi süüa.

No ma ütlen, me kolisime täiesti ideaalsesse kohta!

Abikaasa pidi korra tööle minema ja Plika magab lõunaund. Kui ta ärkab, tuleb ema siia ja siis läheme kõik koos jääskulptuure vaatama. Seda imelist ilma tuleb ju ometi ära kasutada!

Ja näe, Abikaasa jõudiski juba koju :P

  One Response to “Järjekordne imeline päev”

  1. Ülimalt armas on kuulda, et inimestel hästi läheb :) Loodan, et seda kestab pikemalt!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.