Feb 272011
 

Täitsa lõpp, noh… Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas see võimalik on. Ema leidis oma kübarariiulilt (ma isegi ei tea, kus see tal on, ta ütles, et ta sinna kuigi tihti ei vaata :D ) mu kaabu ja need mustad teksad, mida ma juba kuid taga otsin.

Et ilmselt need olid kunagi kuskil kaabuga koos ja said sinna eest ära tõstetud… Ma ei tea. Müstika.

Aga need on täpselt nii head, kui mäletasin. Ei ole liiga ümber ega liiga laiad, vöökoht on parajal kõrgusel, pikkus on ideaalne. Super! Mul on NII hea meel!!!

  One Response to “Lemmikteksad leitud!!!”

  1. Küll ikka veab, kui saab oma vanu häid riideid kanda :) Mulle ei lähe siiani sünnituseelsed püksid jalga ja ootavad kapis minu kõhnumist :D Ära ka ei raatsi veel müüa, sest lootus sureb viimasena… äkki ikka kunagi jõuan oma ideaalvormi :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.