Feb 282011
 

Meil on hea meel lugeda, et Icepeak toodete seast on sulle antud püksid silma jäänud. Peame sulle aga kahjuks teatama, et antud mudelit tellis ainult Rademar ning kui need püksid on Rademaris otsas, siis neid Eestis enam ei ole. Ka Icepeak laos on need otsa saanud.

Sinna läks mu viimne lootus. Ei olnud need püksid siis mulle mõeldud! Järelikult tulevad veel paremad. Ainult et pärast nii ägeda roosa mustri nägemist on mul küll raskusi tavalise mustaga leppimisega. Huvitav, kas oleks võimalik suusapükse õmmelda lasta…

  3 Responses to “Niuks”

  1. Veel on lootust kasutatult saada. Hoia müügikuulutustel silma peal :)

  2. Vaata tootekood või midagi ja ma võin siin Soomes näiteks pilgu peale visata, et kas jääb ette (siin kahjuks nii head süsteemi ei ole, et nad Sulle teiste kaupluste laoseise oskaks öelda, sest iga kauplus on eraldi ettevõtja ja juriidiline isik).

  3. Vat tootekoodi ma ei tea :D Helistasin ennist kõik Rademarid läbi, aga igalt poolt oli ju otsas. Kirjelduse järgi teadsid kõik müüjad, aga tootekoodi oleks saanud ainult siis vaadata, kui püksid reaalselt olemas oleks olnud.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.