Mar 012011
 

Käisime täna jälle hambaarsti juures. Siiani on meil kahe peale kokku kulunud kahe kuuga €250. Aga noh, panoraampildid, Abikaasa antibiootikumid põletikus hamba jaoks ja minu igemegeel on ühekordsed väljaminekud – kui need kõrvale jätta, läheb iga kord puhtalt parandamise peale (st tuimestus + plomm + töö) umbes €25. Mul on nüüd kõik augud parandatud, üks kord vaja veel hügienisti juurde minna ja siis esihammaste plommid ära vahetada + katsetame surnud tumeda hamba seestpoolt valgendamist – nii põnev!!! Abikaasal on vaja midagi ravida, midagi parandada, midagi välja tõmmata, hügienisti juurde ka minna…

Saaks juba korda, jääks rohkem raha muude asjade jaoks :P

Aga sellegipoolest, ma ei jõua ära oodata selle valgendamise värgiga pihta hakkamist – äkki funkab! See oleks ju imeline, kui ei peakski laminaate panema – nende jaoks niipea küll raha pole ja ega eriti ei taha ka, see on ju sihuke k*pp neid paigaldada ja kui siis hiljem ära tulema peaks, on kohe suurem rahaline laks jälle kindel. Pöidlad pihku, ehk toimib lihtsam variant!

Kuna ema on täna Tallinnas, olid mõlemad lapsed kaasas – seekord tahtis Plika kogu aeg ise tooli ronida :D Me nimelt käisime Abikaasaga mõlemad kordamööda mitu korda pikali – süstide mõjumine võttis kaua aega, vahepeal sai siis teisega tegeleda. Iga kord, kui emb-kumb meist toolilt tõusis, tahtis Plika asemele minna… Aga kus ta siis sai, oli ju vaja kiirelt kõik ära teha, enne kui tuimestuse mõju kaob. Lõpuks, kui kõik korras oli, lasti Plikal kah toolile ronida. Sai prillid ette, käskis ennast üles sõidutada ja pikali panna ning ajas suu ammuli. Ütleks, et see laps on nüüd hambaarstiga sõber :D

  One Response to “Kallis lõbu”

  1. Ajee, 250.. kahepeale…. Mul mees kulutas eelmisel kuul üksinda 240 + 480. Tõsi… selle eest sai kaks hammast kroonitud… A rahanumber tundub nii suur. Ainus lohutus – et nüüd pole tal tükk aega sinna kabinetti vaja nägu näidata :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.