Mar 082011
 

CIMG3251

CIMG3254

CIMG3250

CIMG3255

  8 Responses to “Elu seitsmekuusega”

 1. Soovitan vaikselt fooliumiga mitte katta, see võib jätta väikeseid tükke toidu siise. Toidukile või tsellofaaniga saab ka katta.

 2. Tere!
  Jah,see fooliumi jutt oli kuskil küll,lugesin.
  Aga kas oled nõus pisut kirjutama ka ,mida head poisile kokkad.Mul 5 kuune oleks tänulik.

 3. soovitan ka fooliumit mitte kasutada ;)

 4. Too õhtu, kui püreed tegime, polnud midagi paremat võtta – viinapitsid ja foolium olid memmekesest olemas.

  Kahju, et kõik tühjad titetoidu purgid kolimiste käigus maha jäid, vanasti külmutasin nende sees.

  Aga fooliumi kohta ma ei teadnudki, ise arvasin siiani kah, et palju lugenud ja hästi informeeritud. Võta näpust! :P

  Kõrvits, kapsas, lillkapsas… Järgmisena ilmselt kartul ja porgand, sest muud eriti praegu Pärnus võtta pole.

 5. Mina külmutasin munarestides (mitte vanapaberi omades) kile alla ja kile peale. Parajalt suured kuubikud said ka.
  Ma ikka tükk aega põdesin, et kas see munarest midagi ohtlikku ei sisalda, aga mu toidukaubanduses töötav ämm (väga ökokauge) arvas, et normid on nii kõrged, et vaevalt muna ohtlikku sisaldavas materjalis hoida ei tohib.

 6. Nelli, vot munarestis mina ei julgeks – pole üldse haruldased juhtumid, kus poemunade katsumisest salmonelloos saadakse. siis peab ikka väga korralikult vaatama, et sa sama käega, millega munakarbi avad, ei katsuks lusikat, millega pärast titetoitu segad.

 7. Miks te arvate, et kile või plast ohutu on? Minu meelest on ikkagi küllalt selge, et kõik mittelooduslikud materjalid ei ole ei eriti ökod ega ka 100% ohutud (beebide tervisele ehk veel eriti). Klaas tundub kõige parem valik. Kui viinapitsides külmutada kah saaks ilma et nad lõhki läheks, oleks lausa suurepärane. Samas, kui plastnõus vaid külmutada ja hiljem mitte samas nõus soojendada, siis ehk pole nii hull.

  Aga jah… http://www.loodustohter.ee/?p=57

 8. Need viinapitsid on külmiku jääkambris, fotoltki näha :) Aga meie külmik ei külmuta korralikult – vana kapp, väike köök, meeletu pliidikuumus… Ühesõnaga mingit päris sügavkülma temperatuuri seal jääkambris kindlasti pole. Tagumises otsas rohkem, ees vähem… Piisavalt, et nädal-kaks püreesid ladustada.

  Ma ei tulnud selle pealegi, et viinapitsid võiks lõhki külmuda… Aga muidu, nagu mainitud, olen igasugu isetehtud püreesid alati beebitoidu purkides külmutanud – lihtsalt praegu pole neid veel. Peaks neilt tuttavatelt küsima, kes oma lastele juba mõnda aega poepüreesid annavad.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.