Mar 192011
 

CIMG3273

Abikaasa vanaema kinkis Plikale sünnipäevaks nõude komplekti, mis oli absoluutselt kõige lahedam ja vajalikum kink, ms ma oleks osanud välja mõelda. Olime siis just omaette kolimas ja olin isegi korduvalt mõelnud, et Plikale oleks oma nõusid vaja.

Hiljuti pillas/viskas Plika oma tassi pärast vannitoas hammaste pesemist ja vee joomist vanni puruks. Ma olin tema peale kuri… Eelkõige sellepärast, et ma olin nii õnnetu.

Täna nõusid restilt ära korjates libises taldrik mul käest ja kukkus neljaks tükiks (pildi pealt pole nähagi, see suurem osa on ka kaheks, panin need lihtsalt kokku). Ja mina jälle nii kohutavalt õnnetu.

Oleks mingi pisike kild kuskilt äärest, siis ehk liimiks, aga mõlemad läksid ikka põhjalikult.

Ma armastasin neid nõusid, tõsiselt. Need olid mõnusa suurusega ja nägid nii lahedad välja. Ema sai sealt Riia mnt kodukaupade poest, kust see komplekt ostetud oli, Plikale teise sama kujuga tassi, millel on ahv peal – vähemalt saab mugavalt juua ja Plika on igati rahul. Aga nüüd siis see taldrik ka veel… Ja lehm oli ikkagi kõige ägedam.

On mingi lootus, et neid komplekte tuleb järgmisel kuul juurde. Samuti olla neid Selveris nähtud – polegi vaadanud, pean uurima. Ainult tassi pärast ei viitsinud, aga taldrik ka…. Niuks! Miks me peame küll sellised kobakäpad olema…

  One Response to “Niuks”

  1. Ma tean, mida Sa tunned. Aga need on kõigest asjad. Mul on kolm last ja kuigi me hoiame enda arvates oma asju hoolikalt, siis on ainuüksi viimase paari kuu jooksul vist 3 kaussi-taldrikut ja kaks tassi katki läinud. Just need lastepärased siis, kingitud või hoolega valitud. Mul ei tule pähegi laste peale kuri olla, ühtki asja pole meelega lõhutud, vaid allakahene on tahtnud nt nõud ise kapist kätte saada või on viiesel tass pestes käest libisenud.
    Ja iialgi ei proovi ma katkiläinud nõusid kokku liimida, minu kiiks vist, aga olen kusagilt lugenud ka, et katkised nõud tuleks kohe ära visata, halb energia neis.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.