Mar 282011
 

Uurin ühe inimese tarbeks, äkki keegi oskab midagi/kedagi soovitada, mille peale me ise tulnud ei ole.

Oleks vaja kolida Tallinnast Tartusse pesumasin, teler, külmkapp, pliit (sihuke väiksem), paar pappkasti, vaipa-tekki, natuke riideid jne. Ametlikud kolimisteenused on hirmus kallid, tahaks mingi soodsama variandi leida. Ja mida kiiremini, seda parem.

Oli mõte rentida järelkäru, aga see eeldaks esiteks lahket inimest, kes oleks nõus selle oma auto sappa haakima ja nii Tartusse sõitma, lisaks võiks olla võimalus käru Tallinnast rentida ja Tartus ära anda (nt Lukoili tanklad põhimõtteliselt rendivad ja on ju üle Eesti, aga ei tea, kas nii saab). Või siis teine variant, kui see lahke inimene oleks veel nii lahke, et viiks käru enda sabas Tallinna tagasi ka, aga sel juhul peaks need kaks sõitu ööpäeva sisse mahtuma, muidu läheks käru rent kallimaks.

Kahtlemata oleks tunduvalt kergem, kui leiaks kellegi, kes oma kaubiku/kolimisautoga nagunii selles suunas sõidab ja kel seal ehk nii palju vaba ruumi oleks, et ülalmainitet kraam ära mahuks. Kellegi, kes oleks nõus viisaka tasu eest abistama.

Teab keegi kedagi? :)

  3 Responses to “Kuidas kiirelt ja soodsalt mõned suuremad asjad Tallinnast Tartusse kolida?”

  1. mina järelkäruga külmkappe jms ei veaks. kui miskit juhtub katki põruma, on pärast tunduvalt kulukam. kolimisfirmat kasutades vastutab firma.
    lihtsalt mõtlen kaasa, midagi soovitada ei oska.

  2. Ma olen selliste probleemide puhul ise alati küsinud pakkumist vedu24.ee-st. Seal erinevad transpordifirmad/eraisikud jälgivad nign teevad pakkumisi. Me oleme alati vägagi normaalse hinnaga saanud siis.

  3. Me kolisime Tallinnast maale nii, et pakkisime asjad kokku ja helistasime eraisikust kolijale, kes soov.ee's end reklaamis. Väga soodsalt ja väga kiirelt sai. Samas kõik oli korralik. Katki midagi ei läind ega miskit.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.