Mar 282011
 

Viisteist hooaega modelle on selja taga.

Järjekordne välja saatmine. Kolm tükki on veel alles jäänud. Pole mitte kõige vähematki kõhklust, kes jäävad kaheks viimaseks. Pole mitte vähimatki kõhklust, kes lõpuks välja läheb. Üks lihtsalt oli teistest kehvem. Teisel olid suhtumise probleemid. Ilmselgelt loeti talle sõnad peale, et ära enam nii tee ja jäeti sisse.

*haigutab*

Boooooring!

Üldiselt keeravad nad seal muidugi lihtsalt vinti üle. Ilmselt istuvad kohtunikud enne iga uue hooaja algust ninapidi koos ja teevad ajurünnakut mõtlemaks välja eriliselt jubedaid ja mõttetuid väljakutseid, millega igapäevasel modellindusel (isegi tippmodellindusel) suurt miskit pistmist pole. Esimese viie osa jooksul on osalejad näiteks pidanud kõndima kitsal laval basseinis hiigelsuure palli sees, pildistama mesilastega (kandma ehteid, mis olid mingi spets möginaga kokku mäkerdatud ja meelitas mesilasi ligi) ning kõndima laval, mille äärtes olid leegid ja käes tulekindlad kindad, mille peal mögin, mis tuli lavale astudes tõrvikust põlema panna. Jajah, põlevate peopesadega põleval laval. Neil on ilmselt mingi reegel, et iga jumala osa peab olema midagi sellist, mille peale hirmust püksi k*sta.

Aga nojah, mis mina ka tean. Küllap modellimaailm ongi tegelikult selline ja mina lihtsalt puruloll. Ja ilmselgelt peaks ma siin vingumise asemel lihtsalt vaatamise lõpetama :P Aga seda hooaega ei saa ometi enam pooleli jätta!

Minu absoluutne lemmik on Hannah, ta on lihtsalt nii võrratult armas ja ilus, tal läheb siiani õnneks hästi. Teine lemmik on plus size Kasia, ta on väga lahe ja tal läheb ka üsna hästi. Ja üks oli ikka KOHUTAVALT jubeda välimusega, aga õnneks läks üsna kiirelt välja.

Tyra minevat Abikaasa sõnul iga hooajaga üha pandavamaks :D See tukk sobib talle hästi.

  One Response to “Nii etteaimatav”

  1. Viimase lause alguse juures ma juba kergitasin kulme, et kas hakkad niimoodi ropendama :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.