May 112011
 

No edevus ei kannatanud mitte oodata, pidin ikka selle va foto ära tegema. Päikese käes on muidugi ebaaus mäng, toas pildistades oleks igasugused ebaühtlused värvis kindlasti paremini näha jäänud. No aga Abikaasa oli õues ja nii ma läksin ka õue ja…

IMG_2069

CIMG3606

Kuna ma eurodes veel hästi mõelda ei oska, siis meenutan, et esihammaste katmine laminaadiga oleks läinud umbes 15k, kroonid on vist veel midagi muud ja oleks läinud veel kallimaks? Ma pole kindel. Igatahes mul läks umbes 2500 krooni :P Udupeen!

  7 Responses to “Enne ja nüüd”

 1. väga kena ju :)

 2. väga ilus näeb välja ja ma saan sinu rõõmust täiesti aru sest ma ise kogesin seda sama ja nüüd samamoodi käin peegli ees naeratamas endale :)

 3. Sa oled nii tubli ja su hambad on NII sirged!

  Minu hambaarsti värk hetkel pooleli. Need hambad, mis hõbeplommid said mõned kuud tagasi, on siiamaani ülimalt hellad. Teen ikka haigekassa kaudu, eraarsti siin riigis ma tõesti ei suuda endale lubada.Ühele hambale olevat krooni vaja, mille eest tuleb lisa maksta ka haigekassale. Tahaksin ilmselt hambaarsti vahetada, samas praegu midagi ei valuta enam. Vähemalt kõige rohkem valutav hammas tõmmati välja ja see on väga ilusasti paranenud.

  Ps. Pildikesi teie suurest aiast, palun!

 4. Vau! Super! :)

 5. ilus tõesti :)

 6. :D

  Minu uldine hambavalgendamise projekt ei lainud uldse nii edukalt :|

 7. tahass ka ni ilusaid hambaid…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.