May 142011
 

Hmm, väga veider. Ma olin TÄIESTI kindel, et ma kirjutasin terve postituse teisest Humanas käimisest, aga seda lihtsalt POLE. Draftides ka pole. Samas kui ma seda nüüd kirjutama hakkasin, siis pealkirja kastis sõna alustades tuli sama pealkiri ka valikusse, nagu ma oleks selle sinna juba kunagi kirjutanud. Kuidas see võimalik on???

Igal juhul tundub, et seda postitust pole, nii et kirjutan siis uuesti.

Neljapäeva hommikul sain uuesti Ülejõe humanasse minna ja seekord oli mul nii palju aega, et sain kõik korralikult läbi vaadata ja mitukümmend asja selga proovida. Õnneks oli mõistuse hääl tugev ja lähtusin ostmisel sellest, et kui ikka kahtlus on, siis ei osta – seda võiks harrastada viimastel, mitte aga uue kauba päevadel. Nii jäi ostmata õige mitu seelikut ja pluusi, aga neli asja ikka ostsin ka.

Mind häirib see, et mul pole kodus ühtki kohta, kus saaks mõnusalt riideid pildistada. No mõni kenam põrand näiteks… Jubedad põrandad on siin, diivan on kah kirju. Katsetasin nüüd siis ukse külge riputamist, sest need pluusid nägid rippudes paremad välja, kui kuskile laotatuna. Noh, seljas näevad veel paremad välja, pildid jäid ikka lahjaks.

Lühikeste käistega pluus ja top maksid mõlemad €3.50:

CIMG3614

CIMG3629

Lilla pluus €7.90:

CIMG3632

Püksid €8.50. Hall värv mu garderoobist praktiliselt puudub, aga mul pole ühtki paari viisakaid põlvpükse (need on suti üle põlve), mulle kohutavalt meeldisid need pandlad ja see riie oli niiii pehme. Ma juba kujutan ette, kuidas ma kannaks neid pükse näiteks tolle ülemise lilla pluusi, lillade sukkade ja nonde hiljuti ostetud kingadega.

CIMG3643

Ja ma OLEN seda postitust juba korra kirjutanud. Pealkirja ja kõik needsamad mõtted olen korra juba kirja pannud. Ma ei saa aru, KUHU see postitus kadus! Öelge teie, kas te olete seda kõike korra juba lugenud? Mis värk on? Ma vaatasin neli korda oma postitused läbi, no polnud, polnud drafti ka. VÄGA veider!

  3 Responses to “Humana, vol 2”

  1. Hei, loen Su blogi reader.google.com vahendusel. RSS on ikka väga abiks asi :) Ja imestasingi hommikul, et seal sai seda "Humana 2"-lugu lugeda (otsast lõpuni ja piltidega – praegugi ripub seal see justkui üleval), ent kui tahtsin pealkirjale/lingile vajutades sedasama otse blogist lugeda, siis ütles, et sellist postitust pole. Seega, ma lugesin seda lugu siis readerist, ja nüüd blogist jälle :P Et, ei Sa pole hulluks läinud, aga nagu kellegi teise blogist lugesin, siis blogger.com olla lihtsalt omadega sassis olnud ükspäev, ilmselt eile…

  2. Bloggeril oli mingi jama. :) Foorumis tehti lausa teema selle kohtaja seletati ära nats. Ilmselt su postitus tuleb ikka tagasi.

  3. Minul ka kadus vähemalt üks postitus ära! Kammisin kõik draftid läbi, vaatasin blogi arhiivist kõik maikuud üle, et äkki kuupäeva muutes suutsin vale aastaarvu panna. Ei ole kuskil! Kirjutasin ka uuesti, endal kuklas täielik deja vu kükitamas.

    Ja readeris oli päris mitme blogiga see kala, et näitas uut postitust, aga kuna mulle meeldib ikka blogis kohapeal lugemas käia, siis blogisse jõudes polnud mingit uut postitust.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.