May 142011
 

Kui telekat ei ole, siis pole selliste asjadega üldse kursis, no mind pole juba päris mitu aastat enam üldse huvitanud ka.

Neljapäeval lugesin vist MrsB FB-st, et Eesti sai finaali. Täna bussis lobisesin ühe naisega, kes ütles, et täna ju Eurovisioon, Eesti on kaheksas. Kui nüüd õhtul foorumit lugesin ja üks ütles, et vaatab Eurovisiooni, tuli kah meelde korra ETV arvutist käima panna – selleks, et kuulda Eesti kommentaatori sõnu: läheme nüüd edasi üheksanda lauluga :D

Lugesin siis Postimehest, et Eesti olevat suisa üks favoriitidest ja läksin Youtube’i kuulama. Ja teate, mulle väga meeldis! Laul tuli tuttav ette, ju seda on raadios käiatud vms, kahe viimase päeva jooksul olen nii palju kaubanduskeskustes hänginud, et seal äkki kuulsin. Ega laul ise mingit nii super erilist muljet ei jätnudki, aga show oli väga vinge. Ilus tüdruk ja mõnusad poisid taustatantsijateks, ühe jabur soeng tuleb ka kindlasti kasuks, Eurovisioonil loeb ju show kohutavalt palju! Nii et ma usun, Eestil läheb hästi.

Kuna aga arvutist vaadates hakib liialt ja ma olen väsinud ka, siis ei viitsi. Tõmbasin just modellide värske osa, mis ei tundugi olevat finaal, see on küll esimene kord, alati on ju nii olnud, et kui kolm alles on, siis tuleb viimane osa. Päh, ma lootsin täna võitja ära näha. Aga noh, põnev igatahes. Minu kõige lemmikum on siiani sees, põnevus on suur.

Eks siis hiljem loen netist, kuidas Eestil läks :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.