May 192011
 

Kuusteist hooaega modelle on purgis ja ausalt, ma ei mäleta teist nii põnevat finaali, kui see, mille vaatamise just lõpetasin. Ma üritan küll hästi üldist juttu rääkida, aga mingil määral on see ikkagi spoiler, nii et kui vihjeid ei taha, ärge edasi lugege.

Mul oli sel hooajal kolm lemmikut. Kõige lemmikum jäi kolmandaks. teine lemmik, ainus plus size, jõudis ka üsna kaugele, jäi vist viiendaks. Ja kolmas lemmik – alguses, enne makeoverit meeldis ta mulle kohe hirmsasti, uue soenguga veidi vähem, aga siiski palju. No ja kui see kõige lemmikum eelmises osas välja läks, siis finalistidest teine ei meeldinud mulle üldse, nii et polnud küsimustki, kellele pöialt hoida.

Oo, seda pole varem juhtunud, et keegi final walkis kukuks. Täna juhtus :P Ja seda pole ka varem juhtunud, et enne viimast kohtunike ette tulekut tehakse VEEL üks makeover, mõlemal lõigati juuksed maha. Ja teate mis, minu lemmikule sobis see poisipea võrratult, palju paremini kui eelmine soeng. Teine seevastu tehti mu meelest koledamaks.

Ja otse loomulikult minu lemmik võitis. Jee!

Ma olen siin kurtnud, et modellid lähevad järjest igavamaks, aga see hooaeg oli üsna mõnus. Vaatan ikka järgmist ka, ei ole veel valmis loobuma :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.