Aug 042011
 

Visalt edeneb see värk, väga visalt :P To do listist ei saanud täna mitte ühtki asja maha tõmmata – oli plaanis laud ära värvida, aga jäi tegemata, isegi pliidi remont lükkus homsele. Päev kadus jälle lastega tegelemise ja üldiste koristustööde peale – viimased on paratamatud, aga ei paku hetkel absoluutselt rahuldust, tahaks ikka noid asju koristada, mis to do listi alla sobivad.

Üht-teist ma ikka õnneks tehtud sain – kogu paberimajandus on nüüd läbi vaadatud, läbi sorditud, ülihästi organiseeritud ja ära paigutatud, väga palju pahna sai ka minema visatud, mis on muidugi eriti rahuldustpakkuv. Mul on nüüd eraldi kaustad endale, Abikaasale ja lastele, kus on üheskoos kõik tähtsad paberid ja tunnistused, siis üks sahtel igasugu garantiiks vajalike tšekkide ja kasutusjuhenditega… Jne jne jne. Enne olid kõik need paberid küll sahtlites, aga üsna läbisegi – kui midagi vaja läks, pidin alati otsima ja kaustu läbi lappama. Nüüd tean kindlalt, kus miski on, kleepisin moe pärast isegi kõigile kaustadele nimed peale – no et kui Abikaasa äkki midagi otsib, kui mind kodus pole :P Mis on küll väga ebatõenäoline… Ja kuna kaustad on erinevad, tean ma juba peale vaadates, mis seal sees on. No igatahes väga mõnus süsteem.

DVD-d ja fotoalbumid jõudsin ka riiulisse paigutada, muu kraam jäi veel oma aega ootama, uni tuli peale. No üle poole kappide sisust on veel kindlasti sortimata, aga nendega läheb homme loodetavasti kiiremini – paberid olid ju õhukesed ja neid oli niiii palju. Ja kaks kasti ma sain tegelikult ikkagi läbi sorditud ka.

Ega’s midagi, uni murrab maha. Abikaasa läheb homme tööle ja et oleks ikka täislaks, siis on saunapäev ka – kui laste uneajaks koju jõuab, siis on veel hästi. No küllap ma saan ikka hommegi üht-teist tehtud, lapsed mängivad juba üsna hästi omaette ja magavad lõunaund ka õnneks ühel ajal.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.