Aug 052011
 

CIMG4542

Ma mõtlesin küll, et ma teen pilti alles homme, kui väljas on valge ja ruloo pole ees, praegu on na plass… Ja kardinat oleks ikka triikida vaja, ma lihtsalt ei kannatanud kauem, tahtsin näha, kuidas jääb :D No saate aimu, mis mul mõttes on, eks.

Tegelikult oleks ma pidanud muidugi asju kappidesse sättima ja nii edasi, aga see kardinariie lihtsalt ahvatles mind seal riiulil, ei suutnud vastu panna. Kui Plika kümnest voodisse sain, hakkasin nikerdama, kolme tunniga sain tehtud. Aga te ärge mu õmblusi palun lähedalt vaatama tulge, eks.

No igatahes olen ma üsna rahul… Ja üsna magamata.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.