Aug 072011
 

Poisi tänane vägitegu oli selline:

CIMG4593

Päev möödus õues tegutsedes – ilm oli ilus, ehk liigagi kuum. Abikaasa vanemad käisid meil abiks – ema parandas aeda ja valmistas uue kompostihunniku koha ette, isa korjas ühe sõstrapõõsa tühjaks. Kui nüüd keegi nende marjadega ka tegeleda jõuaks, mina igatahes täna enam mitte. Panin külmkappi, homme lähevad osa sügavkülma ja ülejäänu jaoks lubas naabrinaine aurutajat laenata, millel vist voolik puudu on, kes seda veel otsima minna jõuab… Ja teine põõsas on veel tühjaks korjamata. Oeh.

CIMG4601

Abikaasa ehitas mängumajakest ümber – eile sai see nii kokku pandud, nagu varem oli, siis aga avastasime, et liumäeni on vaja ju ka kuidagi pääseda, aga meil oli “auk” ainult ühes seinas… Nii sai vastassein väheke ümber tehtud. Liumäge kinnitama veel ei hakanud, enne vaja kõik Pinotexiga paar korda üle tõmmata. Täna jõudsime ainult esimese kihi panna ja seegi on lõpetamata, ehk kolmveerand saime tehtud.

Esimene liiv on ka liivakastis, teine autotäis ootab kottides kasti kõrval – eks homme saab näha, kas peaks kolmandat korda veel käima.

CIMG4595

Pinotexi ostsime rohelist ja pruuni värvi – need olid soodukaga :P Postid on pruuniks värvitud, majake tuleb roheline, seda jõudsime ainult veidi sissepoole tõmmata. Pruun kattis kenasti ühe korraga ära ja jäi kohe teist värvi, roheline kuivas üsna heledaks, seda tuleb vähemalt kaks kihti panna.

CIMG4599

Unustasin õhtul Poisi mähkmeta lastetuppa ja otse loomulikult õnnistas ta kõige suurema kaltsuvaiba korralikult sisse. Positiivse poole pealt leidsin, et see vaip siiski mahub mu pesumasinasse – 7 kg masina ostu pole ma veel kordagi kahetsenud. Pritsisin kõik plekid üle, lasin pool tundi seista ja nüüd peseb… Kahju ainult, et õues sajab, sinna “kuivama” riputada pole seega mõtet ja mujale on nii suurt vaipa väga keeruline panna. No küll mõtleb midagi välja. Loodan, et läheb ikka korralikult puhtaks.

Aga ma nüüd sätin kollase riide tugitooli peale ja hakkan õmblema…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.