Aug 232011
 

Mind nii kohutavalt häirib, et Blogger ei võimalda kommentaaridest midagi otsida. Praegu tahaks üle kontrollida, kas ühe nimega inimene on mind kunagi kommenteerinud, aga ei saa. No krt!

Ausalt, ma kolin WordPressi. Ma olen selle juba ammu ära otsustanud. Aga veebipõhisesse ei taha ja oma serverid-värgid nõuavad veidi rohkem majandamist. Sellega saaks kah hakkama, aga ma endiselt pole leidnud kujundust, mis mind nii välimuselt kui muutmise võimalustelt igakülgselt rahuldaks, lisaks pole ma siiani suutnud selgeks mõelda privaatsuse piiri – kui palju parooli alla, kui palju nimesid alles jätta. Sest ausalt, mida edasi, seda ettevaatlikumaks ma muutun. Paraku.

Kavatsen kogu vana blogi uude kohta kaasa võtta ja kolimise käigus kõik vajalikud parandused sisse viia. Tahan, et kõik oleks ühes kohas ja minevik rohkem või vähem avalikult näha, samas mõelda hoolega tulevikule, lastele, google’i otsingule jne. Kogu mineviku teksti muutmine on nii töömahukas, et ma tahaks seda teha vaid ühe korra, mitte nii, et kui tulevikus privaatsuspiir nihkub, siis jälle kõik üle käia või täitsa ära varjata.

Raske on see blogikirjutaja elu, ah :D

Küll ma välja mõtlen.

  4 Responses to “Blogimajanduse köögipoolelt”

 1. Kui sind piraatlus ei häiri, siis on olemas selline äge asi nagu Artisteer (3 on vist värskeim versioon), kus sa saad ise kujunduse teha blogile. WP, Blogger ja muud. Veebipõhine WP oma kujundust ei luba aga kui sul niikuinii servuga mässamine plaanis, siis otsi Artisteer ehk endale.

 2. Saad küll otsida :)
  Ava Google. Sisesta märksõna ja määra saidiks oma blogi.

  Nt minu postitused leiad,kui sisestad Googlesse

  leeni site:tikrike.blogspot.com

 3. Kusjuures nii otsimine tuli mul hiljem endal ka pähe. Ja ei tulnud midagi, järelikult kujutasin ette. See polnud tegelikult üldse oluline asi ka, lihtsalt uitmõte.

  Aga kommentaaride haldamine on Bloggeris täiesti metsas igal juhul, WP on ses suhtes kordi parem :P

 4. blog settings – import blog (posts and comment) – search inside the file

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.