Sep 092011
 

Olin hommikul nii väsinud, et kella kuue paiku Poissi tissi otsa pannes jäin uuesti sügavalt magama ning ei kuulnud absoluutselt, kui ta poole tunni pärast sahmerdama hakkas, mispeal Abikaasa ta põrandale mängima tõstis. Seitsme paiku, kui nad tõusid, ma korra virgusin, aga siis magasin jälle üsna sügavalt, kuni mehed kahekesi toimetasid. See pole sugugi tavaline – ma küll jään enamasti voodisse nii kauaks, kui Abikaasa tööle läheb, aga olen pigem ärkvel ja unine, unelen niisama.

Koristushoog on täiega peal. Juba eile ilmutas see paranemise märke, aga toibusin veel siiski haigusest, olin üsna väsinud ja võtsin vabalt. Täna olen hommikust saati ringi askeldanud – teinud ära õige mitmeid asju, mis juba päevi to do listis on, kuna aga ei karjunud, siis seni ei viitsinud. Määrinud sapiseebiga sisse hunniku pesu, pühkinud põrandaid, koristanud koda, põhjalikumalt kööki, koristanud ära elutuppa tekkinud riidehunniku jne jne jne.

Hoolimata ilmateatest on ilm vähemalt senini mõnusalt päikeseline, saatsin just Plika välja mängima. Esimene masinatäis pesu (mähkmed, 90 kraadi) kohe lõpetab, panen teise täie riideid ka kohe pesema.

Poiss magab, päike paistab, tuju on hea ja lähengi nüüd tagasi koristama.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.