Sep 272011
 

Kirjutasin ja pärisin aru, miks nad Santa Maria mahemaitseaineid ei müü. Kuna kontrollisin selle sarja puudumist juhtumisi Mai Selveris, siis seda ka kirjas mainisin. Sain vastuse, et hetkel on sari vaid Järve, Kadaka ja Pirita Selveris, Mai Selverisse tuleb oktoobri lõpust.

Kirjutasin vastu, et tegelikult on mu kodupood hoopis Suurejõe Selver ja avaldasin lootust, et oktoobri lõpust on sari kõigis poodides.

Aga oh ei, milleks ometi, eks! Mai Selver läbib uuenduskuuri, siis on Santa Maria mahemaitseainete jaoks kõlbulik. Suurejõe Selverisse ei tule, Tartu kohta ei osanud öelda (mainisin kirjas Kessu kodupoodi Veeriku Selverit).

Tramaivõinoh. MIDA nad blokivad? Ma saaks aru, kui tegu oleks kiiresti riknevate ainete või tõeliste nišitoodetega. Aga suurtootja Santa Maria MAITSEAINED… No MIKS pagana päralt ei võiks need igas poes olla… Raske on või???

Vahel ma lihtsalt ei saa aru.

Aga noh, mis ma ikka irisen. Hea, et Mai Selveristki varsti saab, eks.

  10 Responses to “Selver blokib”

 1. Minu meelest Selverite kaubavalik ongi järjest kesisemaks jäänud (nii harva kui mina sinna satun).
  Õnneks ei pea maitseaineid igapäevaselt ostma ja saab seega poodi valides vajaliku kätte.

 2. Eks inimesi on erinevaid, aga mina jällegi ei näe, miks toetada mingi suurtootja avastust, et mahe müüb. Vaevalt nad tootmisel-reklaamimisel sekundikski keskkonnasõbralikkusele on mõelnud. Ma kohe erakordselt blokin neid igasuguseid suurtootjate mahedaid kõrvalliine, kui mingigi alternatiiv olemas, võeh.

 3. Ma saan sinust väga hästi aru ja olen üldjoontes nõus, AGA ma olen vahel laisk :) Nii et mulle meeldiks, kui kodupoes oleks mingi mahe variant olemas – juhuks, kui ma pole viitsinud piisavalt ette planeerida ja mujalt osta.

  Üldisemas plaanis on mu meelest eriti oluline, et tavapoodides mahetoodangut saada oleks. Paljud inimesed lihtsalt ei lähe ökopoodi otsima, aga kui kodupoes näevad, siis ehk ostavad. Parem Santa Maria mahe, kui üldse mitte mahe… Või mis?

  Minu enda suurim huvi on nende lihamaitseaine, see on minu isiklik nõrkus. Ülejäänust on hetkel üsna ükskõik – kui vaja läheb, eks siis näis.

 4. Selverid on ikka nii erinevad. Nt Tartus ma elan täpselt kahe Selveri vahel. Üks neist on ikka täielik jama ja teine on selline, kuhu vabalt võiksid tulla need mahedad Santa Mariad müüki. (Ilmselt küll ei tule, sest noh Tartu ikkagi :D, aga vähemalt on ruumi ja kaubavalikut.)

 5. enamuse segus olevaid maitsetaimi saab ju edukalt oma aias kasvatada, ära kuivatada ning kõikvõimalikke segusid ise teha. Mina ostan poest ainult meresoola ja erinevaid pipraid, kõik muu (tüümian, basiilik, till, petersell, majoraan ja palju palju muud) on kas sügavkülmas karbi, fooliumi sees, või siis kuivatatult purgis.

 6. Tõesti, parem Santa Maria mahe kui mitte midagi. Tartust sain nende kaneeli, aga vot ma poodi ei mäleta. Annelinna keskuse Selver äkki või hoopis mõni siinne Konsum.

 7. Aga miks sa Maximasse ei lähe?

 8. Seal on müügil? Pole ausalt öeldes jõudnud vaadata.

 9. Kas keegi teab, mis poodides müüakse neid Santa Maria suuri veskeid (pipra ja soolaveskid)? Nendega ise soola ja pipart jahvatades on ikka kõige värskem ja ehedam aga mul saab sool kohe otsa…

 10. Soovitan küsida otse Santa Mariast (info@santamaria.ee)! Sealt saab kõige täpsemad vastused..

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.