Oct 282011
 

Üleeile varahommikul ärkasin äratuskella peale. Panin selle kärmelt kinni, et mitte Poissi üles ajada ja sain siis šoki – teda polnudki. Kobasin paaniliselt pimeduses ja kui üles leidsin, siis jooksin itsitades fotoka järele. No ta oleks pidanud magama meie vahel, pealagi vastu patja, umbes nii, see oleks olnud loogiline koht.

IMG_0044

Täna hommikul ärkasin üles. Vaatan ringi – Poisi ja Abikaasa asemel magab mu kõrval hoopis Plika. Hetke pärast päterdab Poiss rõõmsalt uksest sisse. Küsisin: kus issi on? Poiss vastab: töö! No päriselt ka, ütles nii :D Läksin vaatasin, ongi ära tööle läinud. Helistasin siis ja küsisin, mis värk on. No me olla kõik nii sügavalt maganud, et ei tahtnud häirima hakata. Ja pilti tegi muidugi kah.

IMG_0048

(Lapsed magavad öösiti oma voodis, aga Poiss kolib 5-6 paiku tissi otsa ja kui Plika varahommikul virilalt ärkab, siis Abikaasa toob ta vahel meie voodisse, et ta seal edasi tukuks)

Ma ei teagi, mis on ebatavalisem – kas see, et MINA enne Abikaasa äraminekut ei ärganud või et Poiss seda ei teinud. Plika on ainus, kes meie peres tihemini kauem põõnata saab.

Peaaegu kõik Poisi väljendid algavad t-tähega. Kui Abikaasa tuleb töölt, jookseb talle vastu ja ütleb ülirõõmsalt ja erutunult: tii! Kui ta mind liiga kõvasti patsutab ja ma selle peale ütlen, et tasakesi, tee pai, siis ta teeb pai ja ütleb: tai! Kui midagi tahab, siis sirutab käe ja ütleb: täh! Ja no tegelt ka, täna ütles töö :P Kaks korda :P Emme ja mämm on ka sõnavaras. Aasta ja 2,5 kuu kohta vast piisab küll.

  2 Responses to “Hommikud”

  1. No tundub, et poiss on teil küll isasse mis isasse selle magamise kohapealt – ükskõik mis asendis ükskõik millal :D Väga lahedad tudupildid!

  2. Teise pildi peale itsitasin ikka korralikult :) Meie laps magab ka kusjuures nii nagu sinu poiss, kui ta meie voodis on.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.