NEED. MORE. EARRINGS!

Krt, mina ei mängi. Tegin oma kõrvarõngastele aluse, mille idee mul juba aastaid meeles mõlkus ja inspireerisin sellega nii mitmeidki teisi, sealhulgas Dakit. Ta sai nüüd enda oma valmis ja see näeb sadatuhat korda parem välja.

MUST. BUY. MORE. EARRINGS!

Ma olen muidugi terve hunniku ära andnud, peab tõe huvides mainima. Aga siiski, ainult KAHEKSATEIST PAARI. Dakil on peaaegu VIISKÜMMEND.

Homme lähen poodi. URR.

😛

4 thoughts on “NEED. MORE. EARRINGS!”

 1. Näääh, ära mine poodi! Toeta parem eesti käsitööd. Minu lemmikud, kust ma alati tellin, on ikka Silja käsitöö (guugeldades tuleb välja) ja vahel ka Little Shop of Horrors, mis enam ei tegutse vist väga. Ja Merlin teeb ka, etnoehe, kah guugeldades tuleb, ei viitsi praegu linke otsida.

  Silja kusjuures on eriti mugav – vali aga välja, ülekanne ja postkasti. Ma olen ammu mõelnud, et oleks aeg, kui eesti käsitöö Etsysse koliks…

 2. No see oli rohkem kunstiline liialdus, jah. Enne esmaspäeva ei saaks ma nagunii parimagi tahtmise juures poodi minna, sest lastega ma küll kõrvarõngaid ei shoppa ja Abikaasal on PIKK töine nädalavahetus.

  Ja mul on endal ka kohe mitu sõpra, kes ehteid teevad. Üks saadab postiga, teine siinsamas Pärnus.

  Sellegipoolest. MUST. BUY. MORE. EARRINGS.

 3. must MAKE more earrings 😉
  with me 😉
  and wine 😉

  no ja kui sa ei viitsi, siis tule vaata gildis ringi, igast kojast leiad midagi, raudpoltkindel.

 4. mind inspireerisid ka, aga mul on ainult vist 7 paari kõrvakaid 😛 tegin kõigest 10×15 raami sisse selle ja ikka näeb see väga hale välja oma väheste kõrvarõngastega 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top