Mh

No kurja küll, ma loodan, et Sütevaka leiab oma algklassidele kiirelt uue koha, nii et kõik Plika kooliajaks juba korralikult toimiks.

Aga kuidas saaks panna lapsi järjekorda lasteaeda, mida alles looma hakatakse? Ei tea ju, kas kõige kodu lähedasemasse saab, see sobiks ka väga hästi, kui seal alles järjekorda tegema hakatakse, siis peaks ju rohkem lootust olema… Või mis?

7 thoughts on “Mh”

 1. Tartus on jah hea mugav, Pärnus paraku tuleb käia ise panemas… No linnavalitsuses on kindlasti mingi inimene, kes kogu selle lasteaiavärgiga tegeleb, mina küll ei tea kes, aga mu ema vist teab… Et tema käest tuleks ilmselt küsida, mitte blogist 😛

 2. Kindlasti Pärnus oma reeglistik aga uue lasteaia puhul võib lihtsalt olla ka nii, et kõigepealt komplekteeritakse üldjärjekorra alusel ehk haridusosakonnast antakse uude lasteaeda nimekiri lastest, kellel Pärnu linnas lasteaia kohta veel ei ole. Tekib ka lasteaiale oma järjekord, kuhu saab ka oma lapse panna aga konkreetselt sealt hakatakse võtma siis kui esmane komplekteerimine linna üldjärjekorra alusel tehtud.
  Tallinnas meie pidime nii tegema, kui lasteaeda avasime.
  Aga jah, Pärnus võib tõesti teisiti olla…

 3. Oh, me ka sinna uude teoreetilisse lasteaeda sihiks, nii kodu lähedal ju. Samas on praegu pliks Kastanis järjekorras, just Hea Alguse rühma pärast, aga ma pole üldse kindel, kas ta sinna saab ja kas kahe aasta pärast üldse selleks seal õpetajaid on. Seega kaob selle lasteaia pluss meie jaoks ära.
  Sütevaka puhul loodan, et 6,5 aastaga vast asjad paigas on 😀
  Miks mitte Vabakool?

 4. Kastani on ka meile lähim, aga tolle uue plussiks oleks see, et Riia maantee (ja selle ületamine) jääb teekonnast välja. Hea alguse rühmast pole kuulnudki, mis see on?

  Panin Plika alles selle aasta alguses järjekorda, nii et meie seis oli kohe eriti nutune.

  Miks Sütevaka ja mitte Vabakool? Vabakoolist ei tea ma suurt miskit, aga olen Sütevaka vilistlane ja oma kooli tulihingeline patrioot. Ma olen eluaeg tahtnud, et ka minu lapsed saaksid samas koolis käia. See on lihtsalt võrratu kool!

  Kuni Sütevaka algklasside plaani polnud, mõtlesin lapsed algklassidesse kodulähedasse Ühisgümnaasiumisse panna, seal käisin isegi, kuni viiendas Sütevakasse läksin. Aga samas muretsesin, kas nad ikka tahavad viiendas kooli vahetada, kui sõbrad juba ees… Mind ennast koolis narriti, sõpru oli paar üksikut, seega olin täitsa nõus uude kooli minema 😀

  No ühesõnaga, kui vähegi võimalik, siis Sütevaka algusest lõpuni.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top