Dec 092011
 

Ma refreshisin täna terve päeva torrentit ja ootasin, millal lõpuks modellide finaal üles saab. Noh, sai. Vaatasin ära. Võitja oli see, kes ma arvasin, et võidab, ehkki isiklikus plaanis meeldis üks teine isegi rohkem.

AGA. No see oli ikka täiesti uskumatu, mis jama seal toimus. Ma ei saa ju öelda, mis, see oleks spoiler. Ma veetsin pärast finaali lõppu vähemalt pool tundi googeldades ja kuulujutte lugedes, et aru saada, mis põhjus sel kõigel oli. Minu meelest on arvestatavaid variante kaks, ülejäänud spekulatsioonid olid minu jaoks liialt ebausutavad. Siiralt loodan, et tõde tuleb ikka välja. Praegu on ikka väga häiriv…

  6 Responses to “WTF???”

 1. Ma jätsin selle hooaja suht varakult pooleli, aga nüüd peaks vist ikka lõpuni vaatama…

 2. Ma ka vaatasin ja samuti guugeldasin jalamaid, et mis korralagedus! Kardetavalt nüüd unustatakse sujuvalt kogu lugu.
  Muide veel, sa tõmbad torrenteid? Ma kasutan sidereel.com'i ja siis download helperi abi. Ei teagi kumb variant parem on…

 3. Ma usun, et fännid ei lase sel ununeda. Täna lugesin, et Angelea lubas pressikonverentsi laupäeva pärastlõunal, kus kogu tõe paljastab… No laupäev on nagu läbi (ma ei tea, kuidas selle ajavahega on), seni pole miskit uudist…

  Torrent, jah. See on nii mugav, et ma ei viitsi küll midagi muud katsetada. Kui sa just ei põhjenda mulle, miks ma peaks :P

 4. Pressikonverents keelati ära väidetavalt CW poolt..

 5. Ma lugesin jah. miks see mind ei üllata :D

  Aga no siiski loodan, et mingi hetk tuleb tõde välja!

 6. Mulle tundub, et sidereel'i ilmub link saatega kiirelt ja downloadhelper on ka kiire. ANTM oli mul näiteks reede keskpäevaks kohal. Amazing Race aga eetripäevale järgneval hommikul kl 11

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.