Feb 232012
 

Otsinguga on mu blogis nii, et kuna blogi oli vahepeal otsimootoritele keelatud, siis keelas Blogger kohapealse otsingu ka ära. Nüüd on kõik ammu lubatud, aga too kast üleval vasakus nurgas ei töötanud tükk aega. Kui mult nüüd just otsingu kohta küsiti, siis tuli meelde, et olin gadgetites just Google’i otsingut märganud – mõtlesin juba varem, et paneks siis selle. No nüüd panin, aga see töötas mingi oma suva järgi, kui ma näiteks otsisin sõna “läätsed”, siis kõiki postitusi ta igatahes ei näidanud. Kaasa arvatud neid, mille vastu küsija huvi tundis :D

Aga siis ma katsetasin jälle seda üleval vasakus nurgas olevat otsingu kasti ja näe, töötabki. Ma soovitan sorteerida by date, siis tuleb sekka küll mahetoitumise juttu, aga sealt edasi läätsede tellimisest kah.

Tagasiside on teretulnud – kas see ülemine vasak kast teistel ikka ka töötab. Tolle Google’i oma, mis ma sidebarile panin, kustutasin sama targalt ära – kui ta ikka kõike ei näita, siis pole ju tolku.

Ühesõnaga otsida saab ülevalt vasakust nurgast. Mul vähemalt töötab, ehk teistel ka :)

  2 Responses to “Otsingust”

  1. Aitäh vastuse eest :)

    Tegelikult sain aru, et ma ikka olin ise saamatu, kolm minutit peale küsimist taipasin, et google otsing annab ka selle blogi postitused välja ja leidsin vajaliku.

    Aga see otsingukast töötab mul küll ja mu meelest väga mugav kui blogis otsing ka olemas. (Teine mugav variant oleks postituste sildistamine, aga no sildistada ei saa ka kõiki teemasid …)

  2. Ma kolin praegu blogi omaette. Tähendab, praktiliselt on asi pooleli, sest ma ei viitsi hetkel asjaga tegeleda. AGA. Nii nelja kuni kuue kuu pärast (loodetavasti) olen Bloggerist läinud ja uues kodus on ka kõik postitused sildistatud. Lühinägelikkus on täitsa olemas :P

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.