Apr 032012
 

Nelelt enne kuu lõppu mune ei saa. Abikaasal müüakse vahel töö juures maamune, lootsin sellele, aga otse loomulikult ei tule sinna ka enne järgmise nädala lõppu. Mis ma siis nüüd teen, mul on ainult üks muna alles :D

Täitsa lõpp, noh. Ma olen nii ära hellitatud, et ei kujuta ettegi poest munade ostmist. Ma muidugi käin nii harva poes, et ei ole õrna aimugi, kas munapaanika on möödunud, on sealt üldse midagi osta? Mahemunade poehind on liiga kirves, aga Selveril olid mu mäletamist mööda õrrekanade munad – ikka parem kui mitte midagi…

Või noh, alati on variant peaaegi kaks nädalat ilma munadeta olla. Kah viis munadepühi tähistada või mis :D

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.