Vahetunud rollid

Täna oli esimene päev, mil ma hommikul ärgates end tõeliselt hästi tundsin. Pärast hunniku nõude pesemist ja väikest hommikusööki olin aga taas nii väsinud, et läksin diivanile lebotama. Poiss käis mul vahepeal rinnal lesimas ja nunnu olemas, nagu ta seda ikka teeb. Mingil hetkel puges kaissu ja jäi magama – millal, pole õrna aimugi, sest jäin ise ka. Pool kaksteist ärkasin ja avastasin, kaheteist paiku ärkas tema.

Andsin lastele süüa ja panin nad ühest lõunaunne. Natuke lalisesid, siis oli vaikus majas. Eeldasin, et magavad. Mingi hetk kuulsin lastetoast ühe muusikaraamatu helisid. Tegin ukse lahti ja küsisin: “Plika, mida sa teed?”… Selleks et avastada magusalt magava Plika ning raamatu Poisi voodist, mis on tõepoolest raamaturiiuli kõrval.

Vahetasin muusikaraamatu tavalise vastu, nihutasin voodi riiulist veidi kaugemale ja loodan, et ehk siiski kustub. Või vähemalt ei aja õde üles 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top