May 132012
 

Käisime täna Abikaasale teksasid otsimas. Vaatasime muuseas sisse ka Takkosse, mis on mind seni üldiselt üsna külmaks jätnud, ehkki paar pluusi olen sealt ostnud. No igatahes vaatasin täna igavusest naiste teksasid ka ning küsisin uitmõtte ajel igaks juhuks müüjalt, ega neil 36 pikkusele teksasid pole. Ja oh sa püha püss, neil on täiesti olemas extra long suurus! Straight ja bootcut lõiked olid minu 90 cm sääre siseküljele küll veidi lühikesed, aga skinny ei pea ju kannani olema (mind näiteks häirib, kui kitsad teksad alt kortsus on, aga eks see ole maitse asi) – need sobisid ideaalselt. Nii 36 kui 38 suurus istusid hästi, võtsin muidugi väiksemad, teksadel ju omadus venida. 36 tundub nii väike, aga UK suurus oli 10 ja seda ma ka kogu aeg ostnud olen :P

Täitsa lõpp, ma olen täiesti rõngas. Mu ainsad mustad teksad olid täiesti halliks kulunud ja kohati valgete triipudega, ei tunne ennast nendega üldse hästi. Nüüd on mul kenad mustad ja tumesinised teksad. Üks paar maksis €20.99. Nii et vähemalt ühte poodi ma nüüd Eestis tean, kust saan piisavalt pikki teksasid, ilma et end lolliks maksma peaks. Juhhei!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.