Jun 042012
 

EESTI TIPPMODELL SPOILER: kui sa pole mingil põhjusel veel finaali näinud ja ei taha võitja nime teada saada, ära edasi loe!

Kuna ma ei mõelnud välja, kuidas siia tühja ruumi jätta, panin selle asemele ühe parasjagu kribu finaalsaate pildi, mille siit laenasin – loodetavasti ei tule Kanal 2 kaikaga autoriõiguste rikkumises süüdistama :P

Vähemalt viiest viimasest alates oli aru saada, et Helina võidab. Ja no jumal tänatud, et Keiu finaali ei jäänud ning Triinu tagasi toodi – nii oli aus. Mida see Keiu seal nii kaua tegi, SELLEST ma aru ei saa, koos Mariga oleks võinud ta ära saata – tagasi oma boyfriendi juurde ja kooli lõpetama.

Kuulge, üks küsimus kah – miks Kaja Vunder kogu aeg sihukesi kottis kleite kannab? Mingi mood või? Moodi ma hinnata ei oska, see on ammu teada – finaali moeshow kleidid olid mu meelest ka üsna jubedad.

Helina on igal juhul äge. Alguses ta mulle silma ei jäänud, aga mida vähemaks jäi osalejaid ja mida rohkem iseloomud ning asjaolud välja tulid, seda enam oli selge, et tema on kõige õigem võitja. Ma pole juba aastaid ühtki Cosmot lugenud, aga juuni oma kavatsen küll lehitseda. Selveris või miskit :P

  3 Responses to “No olgem ausad, see oli ette teada”

  1. Jäin poole saate peal magama. Pika tööpäeva tulemus ja arusaamatult hiline kellaaeg sellise saate jaoks.
    Tahtsin tegelikult sinuga nõustuda. Nii palju kui ma alguses nägin, jäi ka mulle arusaamatuks, miks Vunderil seekord selline üsna igav kleit oli. Igav on võibolla vale sõna, aga kuidagi lahja ja kottis jne. Ta on saates ju palju säravamaid kleite kandnud.

  2. Erh, siia oleks kuhugi *spoiler* täägi vaja. Ma pole veel viimast (paari?) osa vaadata jõudnud, aga tulemust ei tahtnud ka tegelikult ette ära teada. Pealkirja järgi ei osanud kiiruga oletada, et just sellest saatest ja võitjast juttu tuleb…

  3. Oh sa, minu siiraimad vabandused, tõesti! Ma ÜLDSE ei osanud selle peale mõelda, sest see on Eesti sari, mis netti ei tule – ju ma arvasin naiivselt, et kõik kas vaatasid finaalosa ära või lugesid nagunii netist/kuulsid kelleltki võitja ära…

    Aga jah, on ju olemas võimalus saateid lindistada ja mingi kordus ka… Ja ma ise õudselt vihkan võitja ette teadmist. Ma vabandan, veelkord. Ja kirjutan algusesse nüüd märkuse ka, ehkki sind see enam ei aita…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.