Aug 172012
 

Nii kipub see taolistel puhkudel alati olema – kui eraelu ja seltsielu on nii tihe, et blogimise jaoks üldse aega ei jää, siis hiljem on väsimus ja fotode uputus ning lihtsalt ei viitsigi seda kuskilt otsast harutama hakata :D

Eile oli suurepärane päev – saatsin lapsed terveks päevaks ema juurde ja hakkasin ise teist poolt koristama. Olen seda juba tükk aega tahtnud teha, aega välja kolimiseni jääb ka järjest vähemaks. Sain suurema osa korda tehtud ja nii palju ära sätitud, et kohe päris uhke tunne on. Ühte, teist ja kolmandat on veel vaja teha, eile jõudis lihtsalt õhtu kätte ja lapsed tulid koju, ülejäänu on aga hõlpsamalt likvideeritav laste kõrvalt ja jupikaupa. Lihtsalt alguses oli vaja ots lahti teha ja täiega rügada, nüüd on põhimõtteline süsteem olemas, vaja veel vaid mõned asjad läbi sorteerida ja ära paigutada.

Ei tea, kas ma täna viitsin, kuidagi laisk ja väsinud tunne on jälle. Kusjuures mitte füüsiliselt, vaid just vaimselt väsinud. Ikka veel taastun seltsielust :) Hommikul oli sõidutund ka, seal olin täna kuidagi eriti uljas, suuremaid prohmakaid õnneks ei tulnud. Aga jaa, ettevaatlikum pean olema :D

Lähen nüüd riputan pesu kuivama ja… Vaatan siis, kas viitsin veel midagi asjalikku teha või ei. No kui miskit muud ei tee, siis süüa igatahes. Plaanis riis kana, porgandi, sibula ja küüslauguga. Viimati tuli nii hea, et vaja veel teha.

Krt, riis saab täna otsa ka. Hädasti oleks Tallinna suurest Mahemarketist juurde vaja. Kas keegi pole Pärnu poole tulemas? Prismast tahaks mähkmeid kah :D

  9 Responses to “Küll on raske jälle järje peale saada!”

 1. Mh, mähkmejutt tuletas meelde, et mul on üks pakk neid Prisma ökomähkmeid üle. Mooses otsustas päevapealt, et tahab aluspükse pigem. No igatahes, me käisime just Pärnus ja ma mõtlesin, et küsin, kas sa tahad neid endale, aga unustasin. :D

  • Oleks tahtnud küll, jah :P No mul praegu on veel terve pakk Muumisid, mis soodukaga Selverist skoorisin, aga arvutasin, et kuskil augusti lõpus või sept alguses saavad otsa ja Prisma omi on vaja kolme pakki, et kolimiseni vastu pidada (õigemini kahest jääks napilt väheks, aga samas ju ei tea ka, kas ikka jõuame plaanipäraselt septembri lõpus minna, täitsa võimalik, et kõik venib pikemale).

   • Me võib-olla tuleme augusti lõpus uuesti sinna, nii et siis saaks tuua isegi sulle, kui sa mujalt pole saanud. :) Olekski põhjust kokku saada ja nii.

    • Enne septembri lõppu ei lähe me kuskile. Nii et it’s a deal, nüüd teil pole pääsu, peate kindlalt külla tulema :D

     Sa käid enamasti bussiga, seega ma parem vist ei tee ettepanekut, et sa mulle Prismast lisaks veel kaks pakki tooks… :D

 2. mis sa teed nii paljude mähkmetega?? mul kulub hetkel halval juhul 1 ööpäevas, enamusel juhul jätkub seda ühte paariks kolmeks päevaks, sest hommikuti ärkab laps kuiva mähkmega. Sul ju ka Poiss käib potil ilusasti ??
  ma siin pean plaani, et jätaks varsti üldse selle mähkme alla toppimise ära :D

  mul ka ju otsustas päevapealt aluspükste ja poti kasuks.. ja mul ka päris palju mähkmeid varutud.. aga mul Pampersi püksmähkmed suures osas :)
  küll ma nad kunagi maha ärin :D

  • Öösel on ju mõlemad mähkmega ja poiss lõunaune ajal ka, sest mul pole enam sobivaid riidekaid. See lõunaune oma, seda annab vahel uuesti kasutada, aga arvestama peab ikkagi kolm mähet ööpäevas.

   Ja no ega ta nüüd NII korralikult potil ei käi. Pool ajast unustab ja laseb püksi :D Mul riiete pesemisest küllalt, ei jõua kogu aeg linu ka pesta – ehk mingi hetk läheb ikka paremaks ja ehk saab poisi kiiremini mähkmevabaks… Mis ma plikaga teen, ei taha mõeldagi. Vaja ära kolida ja uues kohas sisse seada ja elu võimalikult stressivabaks… Enne ma üldse ei proovigi uuesti.

   • aaa.. ma ei teadnud, et sul plika ka veel mähkmega magab ….
    Meil olid täna öösel sellised edusammud, et keset ööd küsis poiss ka pissile :) Päeval käib kogu aeg ise potil :) Ma nii rahul :)

 3. Tikkkkkkkkkkkker, no miks sa ei helistannnnnnd nii igaks juhuks :D Olin Tallinnas just 17-19 :(

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.