Sudoku!

Merit Raju on kõiges süüdi 😀 Ma lugesin täna jälle natuke tema raamatut “Leia oma tee”, kus ta kirjutas, et tahtejõudu saab arendada muuhulgas vaimsete ülesannete – näiteks sudoku – lahendamisega. Ma teadsin siiani ainult seda, et mingi numbrite värk on, polnud kunagi varem olnud põhjust/viitsimist endale põhimõtet selgeks teha. Nüüd siis netist lugesin ja proovisin ja no… Mulle meeldib Minesweeper ja eks pallidki lähevad mingis mõttes samasse auku. Ühesõnaga jah… Sudoku on lahe 😛 Teen siin neid lihtsaid, parim aeg on seni 6:04.

Ma peaks nüüd magama minema. Tänan tähelepanu eest 😛

4 thoughts on “Sudoku!”

 1. Mulle väga meeldib Merit Raju! Sain Moosese sünni puhul täditütrelt “Hingele pai” raamatu ning see on üks vähestest teostest, mida ma ikka ja jälle läbi loen.. Ja see on mind tõesti palju muutnud. 🙂

  Sudokut tegin kunagi väga palju. Nüüd on parim tulemus su antud lingil 6.33 😀 Peab harjutama.

  1. Mul on nüüd uus rekord 5:04 😛 “Leia oma tee” sain just läbi, “Hingele pai” ootab riiulis järge, “Sõnadest tähtsam” järjekord jõudis raamatukogus minuni ajal, mil oli nii kiire, et ununes järgi minna, nüüd siis ootan uuesti…

   Aga see “Hingele pai” ajas vähemalt ühe lastega ema närvi 😀 Ma ei tea, kas sa Katri blogi loed? 😀

   1. Nüüd lugesin sealt selle raamatu kohta käiva postituse läbi. Kusjuures mina pole kunagi olnud nii rahulik ja tasakaalukas kui nüüd – emana ja abikaasana. Muidugi ei saa ma minna kusagile rändama mingi grupiga või vaikuselaagritesse, aga see pole minu jaoks ka oluline. Kahtlemata on mul, kuhu areneda… Aga ma ei saa küll öelda, et laps kogu selles asjas takistus oleks. Ma muidugi ei tea, kas sellist lapse-mehe kaudu arenemist üldse enesearenguks saab pidada, aga vast ikka. 😀

    Aga ma täitsa saan aru, miks see raamat võib närvi ajada. 😀

 2. Kui SuDokud hakkavad ära tüütama, siis jaapani mõistatused on ka üks meeldiv vaimne meelelahutus. Kui ma need enda jaoks avastasin, siis mu mees plaanis algatada ühiskondlikku liikumist “Jaapani mõistatused maamunalt minema”, sest ma olin totaalses sõltuvuses 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top