Aug 252012
 

Milline tore kokkusattumus – kohe pärast eelmise postituse üles panemist, mille jaoks otsisin üles turvatooliblogi sissekande kokkupandavatest reisitoolidest, nägin readeris sama blogi uut postitust, mis tutvustas uut ägedat tooli.

Olen siin korduvalt varemgi seljaga sõidu suunas toole promonud – rõõm lugeda, et ka EL nüüd SSS toole kuni kolmestele soovitab.

Aga see uus tool Cybex Sirona paistab küll tõsiselt äge. 0-18 kuud (iseasi, kas ikka päris vastsündinut sinna hea panna on, sellised toolid on nende jaoks enamasti alguses siiski tiba suured), isofix kinnitusega ja KEERLEV. Nii et super lihtne on last sisse panna, saab kasutada võimalikult kaua SSS ja kui lõpuks jalaruumi väheks jääb ning näoga sõidusuunas keerata, saab panna külge löögipadja, mis on NSS toolide puhul väga oluline turvalisuse suurendaja. No ja välja näeb ka äge, ma olen ju naine :D

Okei, eks vaatame, millised testitulemused tulevad. Tõenäoliselt läheb see ADAC testi raudselt NSS… Aga noh, eks näis. Ja nagunii on see tool sigakallis (samas, eks, saab üsna pikalt kasutada kah) ja mul pole ühtki titte enam. Järgmine tool tuleb muretseda alles siis, kui Poiss oma kuni 25 kg SSS toolist välja kasvab.

Aga ükskord tuleb kolmas titt nagunii. Ja kui testitulemused on head, siis ma usun, et tema võib küll sellise vinge tooli saada :P

  2 Responses to “NII äge tool!”

  1. Tere!

    Kirjutad siin, et Poisil on kuni 25 kg SSS tool. Kuigi olen enda meelest kõik postitused läbi lugenud, siis ei leidnud siiski, mis tooliga tegu?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.