Kolmas päev

Midagi põrutavat rääkida pole. Sai ometigi terve päeva kodus olla, nii et asusin kohe hommikul tegudele ja panin kõik riided kappidesse ära. Küll kiiruga ja umbkaudselt, st süsteemide täiustamine toimub hiljem… Vähemalt on nüüd veidigi kergemalt leitavad, kohver vs kapp, eks.

Hommikune hetk:

Käisime mänguväljakuid avastamas. Kaks neid olema pidi, ühte nägime korra varem ka. Majaomanik rääkis Abikaasale, et lähedal on väiksem ja veidi kaugemal, paar-kolmsada meetrit, suurem. See suurem on ka tõesti päris lähedal, seda me nägime täna teist korda. Seal on kahte sorti kiiged ja üks ronimise koht, kust Plika veel üles ei saa, Poisist rääkimata. Ahjaa, liivakast kah. Aga Norra “liiv” on imelik.

Teise mänguväljaku kohta küsisime inimestelt, kellest juhtusime mööda minema. Nad täpselt ei teadnud, aga arvasid, et see on meie kodutänavas. Kuna mul tuli meelde, et kaardi pealt vaadates oli meil selline imelik tänav, mis hargnes, siis läksime oma kodu juurest veidi mäkke ja leidsimegi. Oli tõesti pisike – kiiged ja liumägi, kõik 😛

Laste uneajal lebotasime meie ka, õhtupoolikul tegin süüa, siis läks Abikaasa magama, mina panin lapsed magama ja koristasin köögikapid ära. Süsteem on jällegi esialgne, aga vähemalt olen nüüd kõik asjad oma käe järgi ära paigutanud ja leian ehk ka edaspidi kiirelt üles.

Nimekirju tegin ka lõpuks – igasugu kraamist, mis vaja osta.

Lähen nüüd vaatan modellide uued osad ära – SUUREST telekast, mis meile garaažist anti 😀 Selline täitsa uus ja õhuke, 32 tolli – üks kõlar vist ragisevat vms, sellepärast viskasid majaomanikud oma magamistoast välja ja ostavad uue. Vaatab, kas saab selle kõlari korda teha või ostame välised, aga arvuti saab kenasti külge ühendada, nii et pilt on mul nüüd peaaegu kolm korda suurem ja arvuti heli on täiesti rahuldav. Äge!

3 thoughts on “Kolmas päev”

  1. Mina tean, et Norras on eriti “vinged” lastekaitsjad, kes praktiseerivad igasuguseid sanktsioone kõikvõimalikel asjaoludel. Aga see väiksem mänguväljak ei jäta oma heakorraga küll eriti turvalist muljet… Saa sa nüüd sellest sealsest süsteemist aru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top