Nov 172012
 

Vaatasin kaardi pealt meie maja paiknemist ja avastasin, et meie aknad ongi päikese suhtes nii halvasti, kui üldse olla saavad – magamistubade ja elutoa otsaseina aknad on loode suunas, elutoa suur aken ning köögiaken kirde suunas. Ehk et kui päike liigub idast läände, siis see ring läheb täpselt teiselt poolt maja – meie aknad on nendes külgedes, kuhu päike kunagi ei paistagi :P

Õnneks on elutuba hoolimata otsese päikesevalguse puudumisest tänu rohketele akendele piisavalt valge ning magamistubade puhul on valguse vähesus pigem pluss :)

Õnneks on siin korteris väga soe, nii et praegu on meil küte täiesti maas ja käime ikka lühikeste käistega. Selles mõttes pole ka häda, et päike sisse ei paista, suvisel ajal on seegi ilmselt pigem pluss :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.