WP arenguhüpe

Hiljuti tuli välja WordPressi versioon 3.5 ja LÕPUKS OMETI saab nüüd pilte postitusse lisada ükskõik kui palju KORRAGA ja ÕIGES JÄRJEKORRAS. Bloggeris oli selline asi ammu olemas, WP-s siiani mitte – ja see oli minu jaoks konkurentsitult nende suurim miinus, sest ma vahel panen ikka palju pilte ja neid ükshaaval lisada oli tõsiselt tüütu.

Proovisin küll mingeid pluginaid, Faster Image Insert oli vist üks… Aga too keeras piltide järjekorra tuksi või tegi mingit muud jama, igatahes polnud sellest mulle kasu. Ja kui galerii teha, siis vist sai ka kõik pildid korraga lisada, aga sel kujul oleks need jälle postitusse väikselt tulnud ja nõudnud lisaklikke. Mulle meeldib just nii, et pildid on suured ja teksti sees, mugav on lugejana ilma liigsete klikkideta lihtsalt muudkui allapoole kerida.

Pildid tulevad küll täiesti üksteise otsa, nii et vahed peab nende vahele ise tekitama, aga enteri vajutamine on lihtne. Nagunii ma kirjutan piltide juurde juttu ka, mulle pole kunagi meeldinud seda kuidagi pildiallkirjana teha, lihtsalt postituse sees on kõige mõnusam.

Nii et – elu on mugav ja meel on hää. Blogisõltlase rõõmud 🙂

2 thoughts on “WP arenguhüpe”

  1. Mulle just ei meeldi see uus süsteem, mulle meeldis see slaidshow variant rohkem. Seda võimalust ma enam ei leidnud, aga otsisin ka vaid põgusalt. Eks peab ümber harjuma 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top