Apr 182013
 

Mind hakkas kummitama üks romantiline komöödia, mida ma olen kunagi näinud, aga ma lihtsalt ei suuda meelde tuletada, mis pagana film see on. Ei mäleta üldse, millal või kust vaatasin – kas telekast, arvutist, kinos… Arvan, et see pole väga uus film – vabalt võib olla näiteks 5-10-15 aastat vana.

Naispeategelane oli pikkade tumedate juustega – arvasin, et äkki Sandra Bullock, aga tema filmid olen läbi vaadanud, ei ole. Arvan, et tegu oli mingi vähem tuntud näitlejaga.

Vist oli nii, et mees oli boss, naine sekretär. Naine tegi mingeid eriti häid küpsiseid, millest kõik vaimustuses olid. Kandis vist mingeid hästi igavaid riideid ja mingi hetk filmi ajal löödi ta üles, selline traditsiooniline makeover, teate küll.

Kas hakkas see naine siis abielluma või lihtsalt leidis mehe või mis iganes, aga üks hetk see tema boss  avastas, et tahaks teda hoopis ise. No ja filmi lõpuks muidugi ka sai. Äkki oli hoopis nii, et naine oli salaja mehesse armunud ja kui mees lõpuks avastas, et on naisesse ka, siis naine oli omale juba kellegi leidnud.

Rohkem ei mäleta :D Ja eelneva info põhjal pole suutnud midagi asjalikku välja googeldada. Vaatasin läbi miskiseid nimekirju erinevate aastate romantilistest komöödiatest, ühtki sobivat ei leidnud.

Hulluks ajab!

  18 Responses to “Kes on näinud sellist filmi?”

 1. Kindel, et Bullocki “Two weeks notice” ei ole? Seal oli küll Hugh Grant Sandra Bullocki boss ja pärast oli neil armastus.

  • See film ei kummita mul mitte esimest korda ja too esimene kord saigi Two Weeks Notice üle vaadatud – lootsin ise ka, et see. Aga polnud, krt.

 2. Googledades leidsin sellise filmi?

  http://www.imdb.com/title/tt1665418/

 3. Arvatavasti ei ole see, aga Love Actuallys oli ka selline storyline: http://www.imdb.com/title/tt0314331/

 4. The proposal või No reservations ei saa ka olla, sest ma ei mäleta, et seal keegi lille oleks löödud…
  Keeruline ülesanne. Rohkem ei meenu midagi?

  • Neid olen ma ka näinud. Ma olen üldse väga palju romantilisi komöödiaid näinud :D Vaatasin eile läbi IMDB-s lehekülgede kaupa romantiliste filmide listi, aastad 2011-1994… Ei leidnud! Annan alla. Kui kellelgi äkki meenub, siis on kena, aga mina rohkem ei viitsi :D

 5. Kõigile meeldivate küpsistega seondub üks romantiline film, kus naispeaosa mängis Vampiiritapja Buffy osatäitja Sarah Michelle Gellar. Seal on sees restoranides toimetamine, miski võlukrabi, meeleolusid tekitav toit ning suure restorani tähtsad asjapulgad. Nime ei mäleta.

  • Ei oska sind kahjuks aidata, aga see Buffy imeretseptide film on nii parasjagu imel, et perfekto minu jaoks. Kuidagi nii mõnus. Olen vaadanud mitu korda. Kohe panen tõmbama, tahaks uuesti vaadata :D Tänks, et meelde tuletasite :D

  • Simply Irresistible on see, pole ise näinud, aga ei ole see. Sarah Michelle Gellar on kunagisest Buffy fännamisest saadik ka minu jaoks nii tuntud nägu, et kui tema oleks selles filmis mänginud, oleks kindlasti meeles olnud :)

 6. Secretary ei võiks olla?

 7. proovime ka õnne :D äkki see?

  http://www.imdb.com/title/tt0139984/

  • Ei… See polnud mu meelest nii, et naine oli salaja mehesse armunud… Ma pakun, et mees oli naistemees (nagu tavaliselt ikka) ja naine tema sekretär/alluv/töökaaslane/sõber… Ja naine oli lihtsalt hästi tore… Ja äkki naisel tekkis mingi teine mees? Või miski igatahes juhtus… Ja minu meelest mees siis sai aru, et ta hoopis sellesse naisesse armunud, aga mingil põhjusel ei julgenud seda talle öelda vms. Ja ma ei mäleta tegelikult, kas see naine ikka kandis alguses igavaid riideid, vbla seda ei rõhutatud… Makeover ei olnud minu meelest midagi nii drastilist, nagu paljudes filmides, lihtsalt naine löödi mingi peo jaoks üles, mis oli tema puhul vist lihtsalt ebatavaline – kleit, kontsad jne – mees nägi ja õhkas, et vau. Midagi sellist.

   Ma küll lubasin, et ma annan alla, aga veel eile õhtulgi googeldasin igasugu variante… Asjatult. Ma ütlen, ma pole isegi kindel, kas tegu oli bossi ja sekretäriga :D

   Aga KÜPSISED olid. See polnud oluline osa filmist, seega googeldamisel neist ilmselt kasu pole. Küll aga mäletan selgesti, et selle mehe perekond näiteks… Kes seda naist ka armastas, st said hästi läbi… Perekond kohe küsis, et kas seekord saab ka neid häid küpsiseid :D Selline koht on filmist meeles.

   Täielik kinnisidee on teada saada, mis film see on, aga ma tõesti ei oska enam kuskilt otsida.

 8. Subclubis on ka filmide tuvastamise teema. Seal saadakse päris paljudele küsimustele vastused.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.