May 142013
 

Plika joonistas juba eile meie aia mänguväljakut ja kõik pereliikmed sinna juurde, täna tuli pildist täiustatud versioon – nüüd on sõbrad ka pildil. Mäletate, need kolm õde, kellega nad eelmisel suvel palju mängisid.

Vasakul on all redel, selle küljes mängumajake ning selle küljes üleval liumägi. Kohe kõrval liivakast, mille äärel istun mina. Lapsed ise kiiguvad – Plika seisab oma kiigel püsti ja Poisil on titekiik. See sinine paremal on õunapuu. All paremas nurgas on lind :D Ees suur sinine on Abikaasa ning ülejäänud kolm roosat (kaks tükki on üsna üksteise peal) on siis sõbrad.

IMG_5583

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.