Hooaeg läbi

Lõpetasin just Castle’i värske osa, seega on kõik sarjad, mida jooksvalt vaatan, nüüd suvepuhkusel. White Collar lõppes juba ammu, Carrie Diaries kah tükk aega tagasi, hiljuti Hart of Dixie, eile Revenge, täna siis Castle.

Revenge’i teine hooaeg ei olnud nii hea kui esimene, aga lõpp jättis piisavalt huvitavad otsad lahti, uus hooaeg saab loodetavasti esimesele sarnasem.

Castle lõppes TÄPSELT nii, nagu ma arvasin 😀 Lugesin FB-s mitmete fännide üllatust, no minu meelest polnudki eriti muud valikut. No ja lahendus peaks ka olema etteaimatav, kuna uus hooaeg ju tuleb ning nad ei saa ometi tervet sarja ümber kirjutada. Mis seal ikka, ootan samamoodi põnevusega arenguid.

Suvise sarjahimu rahuldab Buffy the Vampire Slayer 🙂 See oli kunagi keskkooli ajal mu üks lemmikuid ning erinevalt toonasest teisest lemmikust Highlanderist, mis aastaid hiljem uuesti vaadates hirmigav tundus ning pärast esimest paari osa pooleli jäi, on Buffy endiselt nauditav. Esimene hooaeg polnudki nii hea, aga teine oli juba äge ja no sealt edasi… Praegu olen neljanda alguses, kokku on seitse. Paar esimese hooaja osa olid tuttavad, vahepeal tükk tühja maad, alates kolmandast jälle teadsin kõike… Siis vist hakkasin püsivalt vaatama. Loodetavasti väga pikalt ei vaadanud, sest praegused ülikooliosad pole üldse nii põnevad, liiga tuttavad tulevad ette.

85 osa on veel vaadata 😀 No ja põhimõtteliselt võiks ju siis ka Angeli ette võtta… Ma pole küll kindel, kas viitsin, eks see ole näha. Buffy on nii nauditav just nende karakterite pärast, see võrratu dialoog… Giles on mu lemmik 😀 Aga teised on ka kõik igaüks täitsa omamoodi ja väga mõnusad.

Kui krimi tuju peaks tulema, siis järgmine projekt on Bones – kaalusin enne selle ja NCSI vahel, aga kui sain teada, et David Boreanaz on Bonesi peaosaline, polnud enam kahtlust 😀 Muidugi saab olema veider vaadata teda ülikonnas ja päevavalgel, aga ega see pandavust ei vähenda, arvan ma.

Tegelikult on plaanis suvi võimalikult arvutivabalt veeta. Rohkelt värsket õhku ja asjalikku tegutsemist 😛 Aga no natuke hilisõhtust sarjavaatamist käib ju ikka asja juurde 🙂

5 thoughts on “Hooaeg läbi”

  1. Ma võtsin vahepeal kätte ja vaatasin kõik senised Bonesid ära ja jooksvat hooaega olen nüüd järjekindlalt jälginud. Mulle meeldib! Eks on ka kehvemaid hooaegu ja lahendusi, aga see peategelasteduo on hea ja mulle on patoloogia alati istunud. Nii et jah, soovitan.

    Buffyt ma üritasin ka uuesti vaadata. Esimesed kaks hooaega läksid libedalt, siis tuli vist muu elu vahele ja jäi pooleli. Highlanderiga on samad kogemused – no ei suutnud üle esimese osa vaadata!

    Praegu vaatan Firefly’d. Ainult üks hooaeg seda tehtigi, aga Nathan Fillion sai selle tõttu kuulsaks ja ulmefännid on selle pjedestaalile tõstnud. Sina vist küll igasugust tuleviku- ja kosmosevärki ei fänna, nii et… jah 🙂

  2. Ohhh, Buffy…vot see oli vinge seriaal omal ajal. Mulle jubedasti meeldis peaosatäitja ja eriti tema juuksed see aeg 🙂

  3. Soovitan sellist sarja nagu Hannibal. Superluks! Üsna uus, hakkasime alles esimesi osasi vaatama. Põhineb Red Dragoni jne põhjal. Mõnusalt verine ja köitev 😛

  4. Nõustun totaalselt sinuga Revenge 2. hooaja suhtes, esimene oli tõesti parem. Meil tundub sarnane sarjamaitse olevat, olen siit sinu blogist olen need Carrie Diaries, Hart of Dixie ja Revenge ka leidnud, Castle’t vaatasin juba enne. Olen siin samuti Bones vaatama hakkamist kaalunud, esimene hooaeg juba ammu tõmmatud 🙂 Niipalju kui eelnevalt nägema olen sattunud, on see hea sari kindlasti. Huvi pärast tekkis küsimus, et kas sa neid arstisarju ka vaatad, nagu nt Grey’s Anatomy ja Private Paractice? Just siin ühest teisest blogist lugesin ka täna, et kõik ootavad põnevusega Grey 9. seasoni finale’t, mina truu fännina samuti, põnevus on ikka maksimaalselt üles keeratud seal sageli 😀 Hart of Dixie tasemega ei saa minu meelest võrreldagi,samamoodi Private Practice puhul, aga eks Dixie kõlbab suures igavuses samuti 😉

    1. Grey’s Anatomy on korduvalt kaalumisel olnud, aga kunagi pole tegudeni jõudnud – olemasolevaid sarju on alati olnud piisavalt. Kui peaks haiglasarja isu tekkima, siis ehk võtan ette, House ju nüüd ammu läbi… Aga jah, praegu on Buffy ja siis tuleb ehk Bones, ma ei usu, et ma rohkem kui ühe “pika” sarja korraga ette võtaks. Tahaks arvutiaega VÄHENDADA, eks 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top