Rahulolu

Peatse kolimise ootuses on viimased nädalad möödunud enam kui laisalt. Eks ma ikka jõudumööda hoian kodu korras, aga sellist indu enam ei ole… Pigem teen nii vähe kui võimalik 🙂

Aga külalised teadagi motiveerivad. Ja täna õhtul tuleb ema.

No tegelikult hakkasin ma lihtsalt ärgates otsast koristama, sest muud võimalust polnud  – eilse õhtusöögi nõudki olid pesemata. Nii ma siis sättisin igapäevaseid asju, kuni sattusin hoogu ja nii sai poolkogemata puhtaks küüritud näiteks terve külmkapp, riiul riiuli haaval. Ja ometigi viitsisin ära paigutada kõik puuviljad – üheksa kilo apelsine ja neli kilo banaane eilsest poeskäigust. Ja viia köögist ära taara… Ja panna ära kõik need väikesed asjad, mis vahel lihtsalt jäävad ja millega ei viitsi tegeleda.

Ja kui ma olin lõpuks mõlemad lapsed lõunaunne saanud, siis oligi köök korras ja aeg hommikusöögiks – nii umbes kell kolm 😀 Aga ma tõusin ka alles enne lõunat 😉 Ja juhtumisi olid kõik külmkapis olevad jäägid, pärit kolmest eri toidukorrast, kokku sobivad, nii et sain neist suurepärase roa. Magustoiduks klaas värskelt pressitud apelsinimahla. Pool tunnikest arvuti taga sööki ja puhkust nautides. Nüüd on kõht täis, meel hea, blogid läbi loetud, meilidele vastatud… Ja võibki jälle tegudele minna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top