May 222013
 

kiisuKülli plika mänguasi jäi kogemata meile ning sama kogemata avastasin, et see on hindamatu abiline laste kiirelt ja rahulikult magama saamisel. Tahan nüüd endale ka, kohe kahte – et mõlemal oleks oma. Ikeas seda enam ei müüda, mõtlesin, et küsin enne eBayst tellima hakkamist blogist, äkki kellelgi on ülearu. Ostaks ära, ei peaks hakkama UK-st saatmisega jamama :)

  2 Responses to “Otsin Ikea valget kiisu käpiknukku!”

  1. kui see võib ka olla mõni teise looma kujuline käpiknukk (no et kui peamine on, et saaks käe sisse pista ja loomake suunab lapsed voodisse ;) ), siis Eesti kaltsukates on neid üsna tihti liikumas. vähemalt Pärnus olen näinud (ma külastan neid väga harva, aga kui, siis olen ikka ühe sellise ostnud).

    • Muid käpiknukke on jah igal pool… Ma tahaks just kiisut :) See on üks tõeliselt õnnestunud käpiknukk ja meil pole ühtki kassi veel kodus ka, igatsugu muud liiki loomi küll. Ja lapsed olid just sellest kiisust vaimustuses.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.