Jul 212013
 

Lauda koristades jäi näppu kaabel, mis e-lugeriga kaasa tuli ning avastasin, et selle pisike ots sobib ka mu mobiilile. Mul on nimelt juba mitu aastat mobiilis ühed fotod ootamas, mis said tehtud ükskord Londonis, kui Plikaga mänguväljakul käisime. Panin need siis nüüd lõpuks, üle kolme aasta hiljem, toonasesse postitusse üles. Täiesti hämmastav, ma poleks uskunud, et kvaliteet nii normaalne jääb, mu mobla on ju igivana ja kaamera täielik saast… Aga väljas päikese käes ajas asja ära. Mul on hea meel, et sellest vahvast päevast mälestus jäi :)

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.